Десерти з овочів, сала та бородинського хліба. У Києві відбудеться майстер-клас з приготування українських солодощів - PostEat

пошук

Десерти з овочів, сала та бородинського хліба. У Києві відбудеться майстер-клас з приготування українських солодощів
02-09-2019 0 2064

Iryna Khamandiak

Автор


20 вересня у кулінарній студії Su.Chef відбудеться майстер-клас Taste of Smakolyky, присвячений українським десертам та шоколаду. Разом з дослідниками історії українських кондитерських виробів, кондитерами та шоколатьє організатори заходу шукатимуть відповідь на такі питання: Що являють собою українські десерти? Чи можуть солодощі, приготовані з локальних продуктів, бути смачними і вітринними одночасно?

До участі у майстер-класі запрошуються шеф-кухарі, кондитери, власники ресторанів та кафе. Серед спікерів заходу: історик-дослідник української кондитерської промисловості Ольга Коцюбанська, шоколатьє Еліна Бойко, кондитери Іванна Куницька, Олександр Трофименков і Дарина Дядик.

Taste of Smakolyky – це майстер-клас із серії заходів Taste of Ukraine. Основними задачами майстер-класів є відкриття та популяризація унікальних українських смаків, що базуються на локальних продуктах; дослідження історичних та регіональних особливостей національної кухні; розвиток української кухні завдяки сучасним технологіям та майстерності українських шеф-кухарів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Спікери майстер-класу Taste of Smakolyky покажуть техніки, які допоможуть локальним продуктам заграти новими фарбами.

Учасники заходу дізнаються:

  • Як створити сучасний український десерт з таких продуктів, як: гарбуз, баклажани, манка, солоний огірок, малина, сало, кавун, бородинський хліб, ожина, конопля, мед, груша, вишня, слива та інші.
  • Як десерт може вплинути на середній чек у ресторані?
  • Як створювати привабливу кондитерську вітрину в кафе і ресторанах?
  • Різні варіанти подачі одного і того ж десерту для ресторану та кейтерингу.
  • Собівартість десертів та їх поєднання з основними стравами.

Гості майстер-класу побачать процес приготування і зможуть продегустувати такі десерти:

  • Мус з м’якоті кавуна з реконструйованою меренгою із щавлю, збитим ганашем з гарбузового насіння, збитим желе з калини.
  • Старовинний рецепт у новій інтерпретації: манний пудинг з гарбузом, варення з баклажанів, лист желе з крафтового сидру.
  • Корпусні шоколадні цукерки з кремом із сала, конфітюром з маринованих огірків і крустильяном з бородинського хліба.
  • Десерт для вітрини з маком, ферментованим медом і грушею.
  • Десерт для ресторану: вишневий пиріг з киселем із топленого молока і нітро узваром.
  • Сирник-суфле з терновою сливою.
  • Конопляне печиво з мармеладом з ожини.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Організатор заходу — агентство Yuliya Rabin Creative Events.

Зареєструватися на майстер-клас:

urabin@gmail.com

050-760-4117

Детальніше про захід: https://www.facebook.com/events/355286502060413/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi