До Місяця і назад: сервіс Raketa підбив підсумки року - PostEat

пошук

До Місяця і назад: сервіс Raketa підбив підсумки року
11-11-2020 0 638

Партнери

Автор


Український сервіс доставки Raketa почав роботу ще в березні 2018 року, але довгий час він був доступний тільки в Дніпрі. Все змінилося 11 листопада 2019 року: Raketa злетіла в Києві, почавши всеукраїнську експансію. Всього за рік сервіс активно розширився, покривши 26 міст, включно з 17 обласними центрами. За цей час було підключено понад 3000 партнерів, серед яких — McDonald’s, KFC, Пузата Хата та багато інших.

Про поточні масштаби активності можна судити з наступних цифр: кур’єри подолали понад 3 млн кілометрів; доставлено 2 300 000 кг їжі і 215 000 літрів напоїв; зекономлено понад 2 млн годин на приготуванні їжі. Детальніше про це можна дізнатися з інфографіки:

До речі, за даними Raketa улюбленими стравами українців є бургери (на фаст-фуд припадає понад 60% від усіх замовлень їжі). А що стосується класичної кухні, то улюблений суп українців — борщ, найпопулярніший салат — «Цезар», а ось серед борошняних страв в лідерах хінкалі, а не традиційні вареники.

Вже незабаром сервіс Raketa планує вийти за межі України. У планах на 2021 рік — запустити доставку в десяти нових країнах.

Текст та фото надані партнером Raketa. 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi