Джеймі Олівер вважає, що його ресторанна імперія досі б процвітала, якби він відкривав преміум-ресторани - PostEat

пошук

Джеймі Олівер вважає, що його ресторанна імперія досі б процвітала, якби він відкривав преміум-ресторани
13-08-2019 0 1146


Відомий шеф-кухар, телеведучий та автор кулінарних книг Джеймі Олівер в інтерв’ю британському виданню You Magazine зазначив, що його мережа італійських ресторанів не зазнала би банкрутства, якби це були преміум-ресторани. «Останні чотири з половиною роки були найважчими у моєму житті, тому що я думав лише про те, врятувати свою мережу ресторанів. Я спробував усі можливі варіанти — вклав 4 мільйони фунтів, ніколи не брав зарплати, проте нічого не допомогло врятувати ресторани. Я впевнений, якби я витратив 13 років життя на відкриття преміум-ресторанів, вони досі були б успішними. Моя помилка була орієнтуватись на середній ціновий сегмент», — розповідає Джеймі Олівер.

Нагадаємо, у травні 2019 року ресторанна група призначила компанію KPMG для встановлення тимчасової адміністрації для 25 закладів мережі Jamie’s Italian, а також Barbecoa і Fifteen в Лондоні. У зв’язку з банкрутством, 22 заклади з 25 зачинились, роботу втратило понад 1000 людей.

Фото: Jamie Oliver

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi