EDA BRENDIV — яскрава подія з фуд-шоу в Україні, яка йде на рекорд Гіннеса - PostEat

пошук

EDA BRENDIV — яскрава подія з фуд-шоу в Україні, яка йде на рекорд Гіннеса
05-03-2021 0 1522

Партнери

Автор


16-18 березня у КиївЕкспоПлаза відбудеться виставка-дегустація смачних продуктів та напоїв B2B — EDA BRENDIV

Ідеєю виставки є формування у спільноти та бізнесу унікального та лояльного відношення до підприємств-виробників та імпортерів брендових продуктів і напоїв, відстоювання інтересів вітчизняних виробників. Участь у виставці передбачає демонстрації-дегустації, майстер-класи з відомими особистостями, знайомства з технологією виробництва, ділові зустрічі та бізнес-нетворкінг. Більш ніж 100 вітчизняних брендів вже заявлені до участі. Критеріям реєстрації учасників, як наголошують організатори, став детальний аналіз підприємств. 

“Якісна сировина, сучасні технології, відповідність до встановлених технічних умов, санітарно-гігієнічних норм, строків зберігання — самі ці фактори вплинули на підтвердження реєстрації учасників. Ми проінспектували виробництва, які подали заявку на участь та підтвердили їх високу якість.” — коментують організатори EDA BRENDIV Expo Service Україна.

Особливістю заходу стане встановлення рекорду України в категорії “Масові заходи” — найбільша кількість харчових продуктів, одночасно наданих для дегустації.

“Ми встановлюємо наш національний рекорд, на який, сподіваємося, звернуть увагу такі світові харчові виставки-гіганти як Anuga та International Green Week у Німеччині. Ми раді будемо позмагатися з ними і потрапити до Книги рекордів Гіннеса.” — коментує представник Книги рекордів України Ігор Підчібій.

Ключовою подією заходу стане ALEYA GRILLIV — перша експозиція-демонстрація гриль-обладнання та аксесуарів для приготування стейків і BBQ страв. В рамках цієї експозиції відбудеться справжнє фуд-шоу з приготування стейків зірковими кулінарами — Миколою Юдіним, Дмитром Муравицьким (GREEN GREY).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Аби бути ще кориснішим, також проведуть ряд професійних заходів:

  • ІНДУСТРІЯ ТОРГІВЛІ (Повний комплекс технологій, обладнання і послуг для ритейлу й HoReCa);
  • ФРАНЧАЙЗИНГ (Експозиція для придбання і продажу франшиз, підбору комерційної нерухомості й усього необхідного обладнання для старту бізнесу);
  • ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛОД (Експозиція технологій промислового холодопостачання, кондиціювання та вентиляції);
  • ALL4:COFFE  (Експозиція для придбання і продажу всього, що пов’язано з обладнанням та продуктами для створення власної кав’ярні).

За стратегічною аналітикою на площі 6000 м² впродовж трьох виставкових днів планується більш ніж 5500 відвідувачів. Після фіксації рекорду всі дегустаційні зразки будуть презентовані відвідувачами. Ведучий заходу — Гранд Варданян.

Партнери заходу: М’ЯСТОРІЯ, Premier FOOD, STORE FOOD (ТМ “Roleski”), Полтава-Сад (ТМ “МОРКІШКА”, “BABY LOU”), , РИЖСКИЙ ХЛЕБ, ПЕК АВО (ТМ “РІО”, “Avocado”, “Kucharek”, “Del Castello”), GREENGY, ФИТА ТРЕЙД (ТМ “Еммі”), ТМ Разносолъ.

Детальніше на сайті події

Індустрія торгівлі

Франчайзинг

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi