Ексголовний пивовар Pilsner Urquell відкрив в Ужгороді крафтову пивоварню Yuber - PostEat

пошук

Ексголовний пивовар Pilsner Urquell відкрив в Ужгороді крафтову пивоварню Yuber
27-09-2019 0 3143


ФбНа території готельного комплексу «Прага» в Ужгороді почала працювати крафтова пивоварня Yuber. Завод створено ексголовним пивоваром Pilsner Urquell, членом Асоціації пивоварів Чехії та її головним пивним сомельє паном Josef Krysl.

Крафтова пивоварня складається з міні-заводу, паба з терасою та дегустаційної зали. Завод, зібраний Josef Krysl розрахований на потужність виробництва 100 тис. л пива в рік. За всіма процесами можна спостерігати через прозорі стіни.

Паб розрахований на 200 посадкових місць. Головна зала обладнана п’ятьма боксами, де можна самостійно наливати собі пиво прямо з крана. Кеги у закладі (окрім тераси) не використовують — всі крані напряму під’єднані до пивних танків. Передбачена тераса на 150 посадкових місць з видом на Ужгород. Її добудовують та обіцяють відкрити у найближчий час. Також пиво Yuber можна замовити в усіх закладах на території готелю.

Пивоварня й паб працюють в тестовому режимі, офіційне відкриття відбудеться за кілька місяців. Зараз можна спробувати перші чотири сорти пива — Magnum IPA, Brown Bear, LB, Stout Black Hill. Пиво продається також і в пляшках. Ціна за 0,3 л — 25-30 грн, 0,5 л — 40-50 грн.

Фото: Готель Praha



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi