Електрокар Fiat перетворили на фургон для морозива - PostEat

пошук

Електрокар Fiat перетворили на фургон для морозива
29-08-2023 0 391


Італійський виробник автомобілів Fiat перетворив хетчбек Fiat 500e на крихітний фургон для морозива. Над створенням працювали британські інженери. Про це повідомляє Auto & Design magazine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фахівці підрозділу Fiat у Великій Британії побудували в єдиному екземплярі унікальний фургон для морозива Fiat 500e Gelateria Edition на базі електричного кабріолета Fiat 500e Convertible. Спеціально для цієї події було навіть розроблено особливий сорт морозива.

Gelateria Edition має унікальне оздоблення, яке нагадує дух класичного італійського морозива 1950-х років. Інтер’єр і екстер’єр виконані в блакитних і кремових тонах. Задні сидіння демонтовані — на їх місці розташована шафа, в якій встановлені подвійні морозильні камери з живленням від акумулятора. Вони вміщують до 30 літрів морозива. Цього достатньо для обслуговування приблизно 300 осіб на день. У машині також з’явилися додаткові аксесуари, такі як ріжки, форми та ложки. Підноси для морозива розміщені поверх шафи, передбачені штатні місця для складних шезлонгів.

Для зручності можна повністю прибрати дах, розгорнувши замість нього навіс у ретро-стилі. Для залучення клієнтів зроблено спеціальний сигнал, який натхненний «оперними звуками Італії». Кузов та салон унікального фургона прикрашені логотипами Gelateria бронзового кольору.

Фото: Auto & Design magazine

Читайте також:

Україна зайняла 28 місце у світі за обсягами виробництва вина

Майже 70 закладів по Україні вшановують пам’ять загиблих захисників в рамках ініціативи «Стіл памʼяті»

Компанія Danone прибрала з українського ринку бренд «Простоквашино»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi