Enjoy Group: до нової української мережі увійшли 12 культових ресторанів - PostEat

пошук

Enjoy Group: до нової української мережі увійшли 12 культових ресторанів
15-09-2022 0 3459

Партнери

Автор


Смачно їсти, затишно відпочивати, підтримувати економіку держави, розвивати бізнес попри складні умови — культові українські ресторани об’єднались під символічною назвою Enjoy Group.

Enjoy Group — українська група ресторанів, до складу якої увійшли Ішаки у центрі та на Теремках, заміський комплекс Queen Country Club, рибні ресторани Риба Пила та Fish Fetish, ресторан грецької кухні Miya Bistro, грузинське необістро Такахулі, Manga Sushi, ресторан із французьким шармом Frou Frou, Queen Kyiv (тимчасово зачинений), Queen Odessa (тимчасово зачинений).

Очолив компанію Дмитро Ходаківський. Об’єднання виконуватиме роль керуючої компанії у партнерстві з власниками закладів.

Війна, нестабільність, воєнний стан не спиняють величезну команду Enjoy Group, яка об’єдналась, аби забезпечити динамічний розвиток українських ресторанів. На це є декілька об’єктивних причин: забезпечення ефективної діяльності закладів, збереження робочих місць, розвиток сучасної ресторанної сфери, збереження можливості проводити благодійні ініціативи, долучати якомога більше небайдужих задля направлення виручених коштів на підтримку ЗСУ, України в цілому.

Enjoy Group представляє українську гастрономічну культуру на гідному рівні. Яскраві концепції, нестереотипні інтер’єри, страви з елегантними подачами та цікавим смаком. Додамо невимушену і теплу атмосферу — ось він енджой, який отримує кожен, хто завітає до закладів мережі. Кожен заклад впізнаваний у своїй ніші. І попри концепт зберігає українську душу. Так, у меню ресторану із французьким шармом Frou Frou можна знайти казарече із лісовими лисичками, а в Рибі Пилі спробувати вареники з камбалою. У закладах мережі підкреслюють автентичний смак та надають нового звучання традиційним стравам української кухні, адаптуючи їх до загального напрямку.  

Назва об’єднання не акцентує увагу лише на враженнях гостей (хоча це пріоритетно). Це двосторонній енджой. Команда Enjoy Group зібрала самовідданих справі, які горять процесами. А позитивний фідбек доводить, що все робиться професійно, правильно та своєчасно.  

Завітавши у будь-який із ресторанів Enjoy Group, гості неодмінно відчують турботу, гостинність та комфорт, отримають преміальний сервіс та новий гастрономічний досвід.

Текст та фото надані автором.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi