Фірма венчурного капіталу BMW інвестує у веганську шкіру та шкіру без пластику - PostEat

пошук

Фірма венчурного капіталу BMW інвестує у веганську шкіру та шкіру без пластику
21-07-2021 0 434


Німецький автобудівний та авіамоторний концерн елітних автомобілів та мотоциклів BMW інвестував у виробництво шкіри та текстилю без пластику. Компанія інвестувала гроші через свою венчурну фірму BMW i Ventures. Про це йдеться в повідомленні BMW i Ventures.

Венчурна фірма почала співпрацювати з засновником компанії Natural Fiber Welding (NFW) Люком Хаверхалсом.

Його компанія створила нові технології для виробництва синтетичної шкіри. Вона виготовляється з рослинних речовин, таких як конопля, відходи пробки, кокосового горіха та рослинної олії.

В німецькій компанії зазначають, що велика кількість виробників екошкіри має недоліки (недовговічність, відсутність стійкості до стирання та не стійкість кольору тощо). Поки що NFW є єдиною компанією, яка пройшла всі ці випробування.

Інвестиції, здійснені через BMW i Ventures, допоможуть Natural Fiber Welding масштабувати виробництво до комерційних потужностей.

“Зварювання природного волокна розробило інноваційний процес перетворення рослин у цілком натуральний матеріал, що підлягає вторинній переробці, що імітує всі властивості традиційної шкіри, пряжі та пінопласту. Наявність масштабованої, конкурентоспроможної альтернативи шкірі з вищими якостями є ключовим фактором для подальшого прогресу в автомобільній промисловості”, — зазначив Каспер Сейдж, керуючий партнер у BMW i Ventures.

Фото: Natural Fiber Welding

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi