Грета Тунберг закликає всіх дотримуватись вегетаріанської дієти - PostEat

пошук

Грета Тунберг закликає всіх дотримуватись вегетаріанської дієти
09-06-2021 0 880


Останній фільм активістки Грети Тунберг з питань кліматичної кризи «Для природи» закликає людей перейти на вегетаріанську дієту, або людство зіткнеться з великими проблемами.

Активістка об’єдналась з благодійною організацією з питань добробуту тварин «Милосердя для тварин» для створення фільму.

Вона пророкує похмуре майбутнє людству, якщо ми не змінимо свої стосунки з природою та не будемо слідкувати за своїм харчуванням.

У фільмі Тунберг підкреслює, що глобальна криза охорони здоров’я, екологічна криза та кліматична криза були пов’язані з індустріалізацією сільського господарства тварин, щоб люди могли споживати їх.

Також Тунберг пояснює, що 75% нових хвороб походять від тварин. “Вирубуючи ліси та знищуючи середовища існування, ми створюємо ідеальні умови для переходу хвороб від тварини на нас», — каже вона.

Дотримуючись веганської дієти, ми не лише підтримуємо завершення сільського господарства тварин, але ми також підтримуємо нашу екосистему, систему охорони здоров’я та допомагаємо зменшити кліматичну кризу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi