Indonesian style: оновлене меню в ресторані 17.804 - PostEat

пошук

Indonesian style: оновлене меню в ресторані 17.804
14-11-2019 0 1317


Перший ресторан індонезійської кухні в Києві 17.804 Indonesian Social Kitchen вже давно здобув прихильність київських гурманів — виконаний в кращих традиціях формату social kitchen, заклад зустрічає кожного гостя затишною атмосферою та яскравими стравами від шеф-кухаря та співвласника Еко Коеспрананто.

Цієї осені до вподобаних гостями страв — смаженого рису з куркою та креветками Nasi Goreng, пряного супу з кокосовим молоком та креветками Laksa Udang та карі з яловичини в стилі Західної Суматри Beef Rendang — додаються 6 нових страв з різних островів Індонезії.

Спробувати новинки в 17.804 Indonesian Social Kitchen можна з 15 листопада починаючи з 18:00. Щоб вам було приємніше знайомитись з новими стравами та куштувати улюблені, з 15 по 17 листопада в ресторані діятиме знижка 20% на страви (за умови попереднього резерву стола за телефоном +380978246453).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Пізнати гастрономічні смаки колоритної вуличної їжі можна спробувавши ароматний індонезійський суп Pangsit Rebus з дамплінгами із курки, часниковою олією та перцем чилі. Продовжує тематику індонезійської вуличної їжі Mie Ayam Jamur Pangsit — поживна локшина з тушкованою куркою, грибами та дамплінгами із курки.

Пряна курка гриль в пікантному, екзотичному таліванському соусі Ayam Bakar Taliwang представляє в новому меню один із найпопулярніших туристичних островів Індонезії Ломбок. З’явившись в Індонезії з Китаю, стір-фрай з овочів в устричному та соєвому соусах Cap Cai Goreng стане справжнім гастрономічним відкриттям для вегетаріанців.

Відчути характер західної частини географічного центру Індонезії, мальовничого острова Ява, можна спробувавши Ikan Pesmol — ніжне тушковане філе риби дорадо з овочами, маринованими в фірмовому жовтому соусі. Кисло-пікантні киплячі креветки Pindang Udang, які подаються із зеленню, помідорами, перцем чилі, зеленою цибулею та базиліком, якнайкраще уособлюють виразний центр острова Ява.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Новинки меню:

  • Pangsit Rebus – 140 грн;

  • Mie Ayam Jamur Pangsit – 189 грн;

  • Pindang Udang – 336 грн;

  • Ayam Bakar Taliwang – 283 грн;

  • Ikan Pesmol – 395 грн;

  • Cap Cai Goreng – 140 грн.

Відкривайте нові гастрономічні горизонти в 17.804 Indonesian Social Kitchen!

Де: вул. Велика Васильківська, 82

Бюджет: ₴₴₴

Формат: ресторан індонезійської кухні

Режим роботи: щодня з 11:30 до 23:00 (кухня працює з 11:30 до 22:00)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi