Інтер’єр ресторану Fog Factory від Znak Design отримав срібну нагороду міжнародної премії IADA 2023 - PostEat

пошук

Інтер’єр ресторану Fog Factory від Znak Design отримав срібну нагороду міжнародної премії IADA 2023
12-07-2023 0 624


Інтер’єр одеського ресторану Fog Factory від студії дизайну та архітектури Znak Design отримав срібну нагороду на престижному конкурсі IADA 2023, який щорічно організовує міжнародна спільнота дизайнерів та архітекторів The Architecture & Design Community

Премія IADA відзначає найкращі роботи у сфері інтер’єрного, архітектурного, продуктового та комунікаційного дизайну. Цьогоріч у конкурсі брали участь понад 400 компаній з 59 країн. Студія Znak Design здобула перемогу в категорії Restaurants Bars Interior Design Built зі своїм проєктом Fog Factory restaurant.

При створенні інтер’єру Fog Factory дизайнерів надихнули промислові металеві елементи, природні матеріали та форми. В основу дизайну було покладено поєднання холодного металу та теплого дерева з мідними листами. Акцентом інтер’єру стали мідні трубчасті лампи, які гармонійно поєднуються з мідним покриттям в решті інтер’єру. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Це один з наших найулюбленіших проєктів, в який ми вклали багато зусиль, працюючи в рамках концепції ресторану з її поєднанням східної кухні та європейського бачення. Ми раді гідно представити Україну серед великої міжнародної спільноти дизайнерів, така висока відзнака є дуже цінною та надихає», — коментує засновник та CEO Znak Design Вадим Зюзюк.

Фото надані Znak Design

Читайте також:

НРАУ підготувала юридичні роз’яснення деяких актуальних питань, які стосуються ресторанної галузі

З початку року українські фермери отримали 308 млн гривень на розвиток садівництва і теплиць

Виробник макаронів «Зодіак» відновив роботу на Харківщині

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi