З початку року українські фермери отримали 308 млн гривень на розвиток садівництва і теплиць - PostEat

пошук

З початку року українські фермери отримали 308 млн гривень на розвиток садівництва і теплиць
12-07-2023 0 288


Цьогоріч 85 фермерських господарств отримали державну допомогу на суму майже 308 млн гривень. Про це повідомляє Верховна Рада України.

З цих коштів понад 242 млн грн було направлено 72 підприємствам на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства. Ще 13 підприємствам виплачено понад 64 млн гривень — на теплиці.

“Слід зазначити, що урядова грантова програма передбачає підтримку малого і середнього бізнесу. Серед її переваг — можливість для кожного бажаючого створити чи розвивати власний бізнес за напрямками «Своя справа», «Свій сад», «Своя теплиця», «Новий рівень». З початку дії програми, з липня 2022 року, Уряд вже виплатив 356 млн грн 95 підприємствам”, — йдеться у повідомленні.

Щоб подати заявку на отримання гранту, треба зареєструйтеся або авторизуйтеся в кабінеті громадянина на порталі «Дія» за допомогою електронного підпису. Необхідно скористатися ключем ФОП або керівника юридичної особи з ЄДРПОУ підприємства. Далі залишається заповнити онлайн-заявку. До неї слід додати скановану копію проєкту висадки насаджень.

Читайте також:

Виробник макаронів «Зодіак» відновив роботу на Харківщині

Французька виноробня випустила вино, яке присвячене грі “The Witcher 3: Wild Hunt”

Американець з’їв 62 хот-доги за 10 хвилин на конкурсі в США

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi