Іспанський бренд Flax & Kale представив найбільший у країні асортимент веганських продуктів - PostEat

пошук

Іспанський бренд Flax & Kale представив найбільший у країні асортимент веганських продуктів
29-07-2021 0 534


Бренд здорової їжі Flax & Kale випустив асортимент із 45 веганських продуктів. Серед них 14 альтернативних м’ясних продуктів та 31 альтернатива безмолочним сирам. Ця лінійка, створена відомою шеф-кухаркою Терезою Карлес, називається однією з найбільших на сьогодні лінійкою рослинних продуктів іспанського виробництва.

Продукція Flax & Kale виготовлена з соєвих бобів або гороху. Бренд зосередився на тому, щоб продукти були здоровими, наприклад, у ферментованому вершковому сирі на 99% менше насиченого жиру, ніж у традиційному молочному вершковому сирі.

На сьогодні компанія інвестувала 2 млн євро у розробку продуктів рослинного походження. Ця інвестиція була підтримана власними ресурсами, банківськими позиками та допомогою Центру розвитку промислових технологій (CDTI).

Приблизно 7 мільйонів євро було інвестовано у створення виробничого цеху, де виробляється продукція бренду.

Компанія прагне стати лідером в Іспанії протягом найближчих років. Вона змогла запропонувати різноманітну продукцію за конкурентними цінами, базуючи все своє виробництво в місцевому регіоні та інвестуючи в промислові виробничі лінії.

Фото: Instagram та сайт flaxandkalegoods

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi