Ізраїльський стартап, який виготовляє альтернативне молоко, залучив $120 млн інвестицій - PostEat

пошук

Ізраїльський стартап, який виготовляє альтернативне молоко, залучив $120 млн інвестицій
11-01-2022 0 290


Ізраїльський технологічний стартап Remilk, який виробляє молоко без тварин із використанням «ідентичних» молочних білків, залучив $120 млн. Про це компанія повідомила в Facebook. 

Зараз компанія є важливим учасником альтернативної молочної промисловості та має намір негайно збільшити виробництво безмолочних продуктів, таких як сир, йогурт та морозиво.

«Для майбутнього нашої планети дуже важливо звільнити харчовий ланцюжок залежності від тварин. Ми робимо це, створюючи справжні молочні продукти, які мають однаковий смак», — сказав генеральний директор та співзасновник Remilk Авів Вольф.

Фінансування очолила венчурна компанія Hanaco Ventures із Нью-Йорка. У фінансуванні також взяли участь Precision Capital, Chartered Group, CPT Capital, Intercap, OurCrowd, Aliya Capital та інші.

«Remilk ставить перед собою завдання трансформувати індустрію альтернативного білка, представляючи молочні продукти нового покоління, — сказав Паша Романовські, партнер-засновник Hanaco Ventures. — Продукти Remilk не тільки значно екологічніші в порівнянні з традиційними молочними продуктами, але й відрізняються смаком та текстурою».

Компанія використовує ферментацію на основі дріжджів для виробництва молочних білків, ідентичних на смак з коров’ячим молоком, без використання тварин та з додатковою перевагою, яка полягає у відсутності лактози, холестерину та гормону росту.

«Це фінансування спонукає нас рухатися вперед, щоб перетворити категорію молочних продуктів на категорію, яка постачає смачні та поживні продукти без шкоди для людей, планети чи тварин. Ми вже співпрацюємо з десятками компаній, у тому числі з деякими найпопулярнішими світовими брендами, щоб разом творити майбутнє молочної галузі», — сказав Вольф.

Фото: Remilk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi