Jay-Z змінив культуру шампанського - PostEat

пошук

Jay-Z змінив культуру шампанського
02-02-2023 0 483


Продовж 25 років репер Jay-Z формував культуру шампанського та комерцію в США. Про це повідомляє Wine Enthusiast.

Під час свого синглу 1996 року «22 Twos» із свого дебютного альбому «Reasonable Doubt» ведуча Марія Девіс сказала молодому реперу «відклади це шампанське та дай трішки вільного стилю». За минулі роки він звернув увагу лише на другу частину.

Звичайно, Jay-Z пив не один. Історики вважають, що ведучий Бренсон Б. представив шампанське на хіп-хоп-вечірках 1990-х років, а Dom Perignon і Moët & Chandon були на ній.

Кажуть, що лірика Raekwon 1995 року є першою згадкою Jay-Z в репі про Cristal, бренд із власною складною спадщиною в хіп-хопі. Але репер зробив шампанське своїм.

У 2006 році пляшка Armand de Brignac, шампанського з назвою Ace of Spades, потрапила в епізодичну роль у відео Jay-Z «Show Me What You Got». Він розповідав про бренд у наступних треках і приносив пляшки на заходи.

Раптом шампанське, про яке ніхто не чув, було єдиним, про що можна було говорити. Ресторатор Кайл О’Брайен згадує, як туристи замовляли це в манхеттенському нічному клубі Hotel Chantelle пізно ввечері.

Джерела в цій галузі не згодні з тим, що репер мав фінансову частку в Ace of Spades з самого початку, але у 2014 році він повністю купив компанію. Це створило прецедент для інших митців, які співпрацювали з виноробнями.

«Зараз так багато знаменитостей пов’язані з брендами. Jay-Z був піонером», – каже Стівен Гонсалес, бармен Park Hyatt New York.

Фото: Wine Enthusiast

Читайте також: 

У віці 86 років помер власник виноробні Bodega Colomè Дональд Гесс

Відвідувачі ресторану заплатили $25, щоб їм розрізали їхній же торт

День Святого Валентина не за горами: назвіть таргана ім’ям колишнього і згодуйте його тваринам

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi