Канадське віскі назване найкращим віскі світу 2021 року - PostEat

пошук

Канадське віскі назване найкращим віскі світу 2021 року
21-09-2020 0 1515


Письменник-журналіст Джим Мюррей (Jim Murray) випустив альманах Whisky Bible на 2021 рік. У новому рейтингу критик віскі назвав напій Alberta Premium Cask Strength від компанії Beam Suntory найкращим віскі у світі.

Генеральний директор Beam Suntory Альберт Баладі (Albert Baladi) сказав, що для компанії велика честь побачити напій на вершині світового рейтингу, — «Це сталось у часи відродження канадського віскі».

Alberta Premium Cask Strength — житнє віскі, яке виробляє ґуральня Alberta у міста Калгарі, провінція Альберта. Згідно з рейтингом Мюррея, цей напій вже ставав найкращим віскі Канади у 2006, 2007, 2008 та 2009 роках. Цьогоріч віскі також отримало нагороду «Подвійне золото» (Double Gold Medal) на конкурсі алкогольних напоїв у Сан-Франциско (San Francisco World Spirits Competition).

Сайт виробника цитує дегустаційну оцінку Alberta Premium Cask Strenght від Джима Мюррея, — «Соковите, ідеально збалансоване з відтінками меду з квітів дерев ульмо та манука, щільне й насичене. Віскі світового рівня від можливо найбільш недооціненої ґуральні. Як може щось бути таким грандіозним й водночас настільки делікатним?».

Для підготовки 18-го видання (видається з 2003 року) альманаху Whisky Bible журналіст спробував 4500 віскі з понад 30 країн світу. Вартість книги — £14,99 (542 ₴).

Фото: Beam Suntory

Читайте також:

У Києві виступить автор «Біблії віскі» Джим Мюррей

«Знання примножують насолоду»: як айтішник запустив український канал «Віскі Максимум»

Johnnie Walker Blue Label визнано найкращим купажовані шотландським віскі у світі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi