Книга «25 найкращих шеф-кухарів України» з'явилась на полицях «Сільпо» - PostEat

пошук

Книга «25 найкращих шеф-кухарів України» з'явилась на полицях «Сільпо»
30-08-2023 0 1026


На полицях супермаркетів «Сільпо» з’явилась книга «25 найкращих шеф-кухарів України». Про це йдеться у повідомленні компанії.

У компанії розповідають, що «25 Best Chefs — Ukraine» – це стильна ілюстрована книга, в якій ви знайдете 125 авторських рецептів одних із найкращих шеф-кухарів країни. Автор, відомий британський видавець кулінарних книг та журналів Пітер Маршалл, зазначає, що всі рецепти – прості у виконанні, тому їх нескладно готувати вдома. Пітер навмисно попросив шеф-кухарів не лише продемонструвати свої особливі таланти, а й дати поштовх домашнім кухарям спробувати втілити ці рецепти на власній кухні

«Як видавець журналу для професіоналів у галузі харчування, а також численних кулінарних книг, я відвідав незліченну кількість ресторанів і поспілкувався з численними шеф-кухарями. Тими, хто взяв традиційні страви, перевернув їх з ніг на голову та надав їм сучасного осмислення. Це надихнула мене на книжку, яка об’єднала історії та рецепти 25 найкращих шеф-кухарів України. Рецепти прості у виконанні, тому їх не складно готувати вдома. Я навмисно попросив шеф-кухарів не лише продемонструвати свої особливі таланти, а й дати поштовх домашнім кухаря спробувати втілити ці рецепти на власній кухні», – сказав Пітер Маршал.

Видання – двомовне, представлене українською та англійською.

Фото: Facebook Сільпо

Читайте також:

NODO CAFE BAR — новий заклад з безлімітним алкоголем на лівому березі

У США створили соломинку для пива у формі сосиски

У Києві розпочалось будівництво першого в Україні Дому Рональда МакДональда

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi