Компанія Danone прибрала з українського ринку бренд «Простоквашино» - PostEat

пошук

Компанія Danone прибрала з українського ринку бренд «Простоквашино»
29-08-2023 0 980


Французький виробник продуктів харчування і напоїв Danone оголосив про виведення з українського ринку бренду із виробництва молочних продуктів «Простоквашино». Про це йдеться на сайті компанії.

Замість «Простоквашино» в Україні буде запущено новий бренд з виробництва традиційних молочних продуктів «Просто Наше».

«Даний бренд приходить на зміну бренду Простоквашино, історичний час якого вичерпався з приходом фундаментальних культурних та ціннісних змін в українському суспільстві.

Для цієї події компанія обрала найдоречнішу нагоду – День Незалежності України. Адже запуск нового українського бренду – це ще один символічний крок до зміцнення самобутності та автентичності українського виробництва», розповіли у компанії.

Команда зазначає, що понад рік тривала робота над цим проєктом.

«Залишивши в минулому назву, ми беремо з собою в майбутнє наш досвід у виробництві, нашу експертизу у якості молока та молочних продуктів, нашу незмінну відданість підтримці локальних фермерів, які постачають нам сировину», сказав маркетинг менеджер ТМ «Просто Наше» Євген Бардзіка.

Лінійка бренду «Просто Наше» буде представлена в таких категоріях як молоко, кефір, ряжанка, сметана та сир кисломолочний.

Вся продукція вироблятиметься на заводі Danone у м. Кременчук, Полтавська область. На даному виробництві діють стандарти Належної Виробничої Практики (GMP) та HAССP, що означає забезпечення умов для виробництва виключно якісної та безпечної продукції.

Директор з Маркетингу компанії Danone в Україні Андрій Полуектов зазначає: «Бренд «Просто Наше» у кожному своєму прояві, починаючи від форми та змісту і завершуючи кожним окремим елементом айдентики на упаковці, демонструє цінності, які сповідує: це, передусім, турбота про близьких та рідних, що проявляється у неперевершеній якості та смаку. «Просто Наше» – це не гра слів, а справжня суть бренду, що нагадує нам прості цінності, які зараз важливі, як ніколи раніше».

Фото: Danone

Читайте також:

У Києві викрили власника сільськогосподарських товариств, який постачав продукти окупантам

Киян запрошують на продуктові ярмарки: адреси

В Україні дехто сприймає вживання Aperol Spritz як підтримку росії — The Washington Post

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi