Лана Світанкова випустила оновлений посібник «заХалявна книжечка beerтендерства» - PostEat

пошук

Лана Світанкова випустила оновлений посібник «заХалявна книжечка beerтендерства»
02-03-2023 0 568


Пивний суддя (prov. BJCP), пивний посол, блогерка, мандрівниця Лана Світанкова виклала у вільний доступ оновлений посібник «заХалявна книжечка beerтендерства».

“Приблизно місяців 13 тому ми з Astro Beer Duck назбирали охочих на майже 300 примірників нашої заХалявної книжечки BEERтендерства, планували оновити її й віддрукувати вам і нам на радість. Але приперлася немиті вишкребки, і спочатку було не до книжок, потім не було паперу, потім видавництво пішло в лави ЗСУ, та й не впевнена, чи є зараз у всіх людей грошей на книжки, навіть якщо ми знайдемо нове видавництво, бо ціни будуть зовсім іншими. 

Та, зрештою, ми оновили її, причухали одруківки і купу зайвих тире, підправили кілька стилів, замінили посилання на новішу версію довідника, тому якщо у вас стара версія, сміливо завантажуйте нову. І якщо у вас, раптом, книжечки ще немає, беріть, несіть знайомим пиволюбам, барменам, кому забажаєте.  Безкоштовно. А тверду версію ми таки колись доб’ємо. Як і непроханих сусідів”, — розповіла у Facebook Лана Світанкова.

У посібнику викладені основи роботи з пивом в барі, роз’яснені відмінності різних стилів пива, наведені популярні міфи про пиво тощо.

Фото: Facebook Lana Svitankova

Читайте також: 

Пасажир був шокований харчуванням в бізнес-класі авіакомпанії Japan Airlines

Ресторан відомого шеф-кухаря Гі Савоя втратив зірку Michelin

На Лютеранській закривається знаковий столичний заклад «Boulangerie Artisan»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi