Майстер купажу Johnnie Walker Джим Беверідж отримав Орден Британської імперії - PostEat

пошук

Майстер купажу Johnnie Walker Джим Беверідж отримав Орден Британської імперії
29-10-2019 0 809


Джим Беверідж (Dr Jim Beveridge), майстер купажу Johnnie Walker, отримав з рук Її Королівської Величності відзнаку — Орден Британської імперії. Нагородою відзначено його особливий вклад в розвиток індустрії шотландських віскі.

На початку цього року королева Єлизавета II оприлюднила свій список відзнак, які є частиною щорічного святкування її дня народження. Цього року у списку було 1 073 особи, сам список є визнанням досягнень та успіхів широкого кола громадян Сполученого Королівства та Співдружності.

Під час урочистої церемонії у Віндзорському замку королева Єлизавета II особисто вручила лицарський Орден Британської імперії Джиму Беверіджу, майстру купажу Johnnie Walker, в знак визнання його чудової кар’єри в Diageo, яка тривала майже чотири десятиліття.

За свою кар’єру Джим Беверідж зарекомендував себе як один з найбільш шанованих діячів галузі, відомий своєю майстерністю та відданістю якості, а також своєю виваженою та невимушеною манерою.

Єдиний в світі Diageo Reserve Global Cocktailian Лорен Мот (Lauren Mote) долучилась до привітань видатному майстру своєї справи.

Johnnie Walker Master Blender Dr. Jim Beveridge received an OBE from Her Majesty The Queen today in recognition of his…

Gepostet von Lauren Mote — Global Cocktailian am Samstag, 26. Oktober 2019

У 2020 році найпопулярніше шотландське віскі в світі Johnnie Walker святкуватиме 200-річчя — Джим Беверідж лише шоста особа за два століття історії компанії, яка обіймала посаду майстра купажу, першим був сам засновник бренду Джон Уокер.

Фото: Lauren Mote

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi