«Маски тупі, як і їх носії»: у США бариста не обслужив гостю без маски та заробив $100 тис. - PostEat

пошук

«Маски тупі, як і їх носії»: у США бариста не обслужив гостю без маски та заробив $100 тис.
03-07-2020 0 2310


У Каліфорнії жінка написала гнівний пост у фейсбук на адресу баристи, який відмовився обслужити її без маски. Авторка очікувала підтримки, але її розкритикували, а працівнику зібрали $100 тис. чайових.

Інцидент стався 22 червня у кав’ярні Starbucks у Сан-Дієго. Ембер Лінн Жиль (Amber Lynn Gilles) зайшла у заклад без маски та спробувала зробити замовлення. 24-річний бариста Ленін Гутьєррес (Lenin Gutierrez) попросив жінку надягнути маску інакше він не прийме замовлення.

Ембер Лінн Жиль відмовилась надягати маску, назвала їх носіїв вівцями та залишила заклад. Згодом вона опублікувала у фейсбук допис про інцидент. У коментарях жінка додала, що «маски тупі, як і люди, що їх носять».

 

Ембер Лінн Жиль також є учасницею руху антивакцинаторів — людей, які виступають проти щеплення від різних хвороб, вважають, що краще ними перехворіти, аніж вводити вакцини.

Замість підтримки авторка отримала сотні критичних відгуків. Їй нагадали, що у штаті Каліфорнія з 18 червня діє правило носіння захисних масок у громадських місцях і вимога бариста була законною, а ось її реакція — неадекватною.

Згодом Ембер Лінн Жиль видалила допис. За її словами вона стала об’єктом знущань через свою позицію та отримала повідомлення з погрозами. 

Водночас на платформі GoFundMe люди почали збір грошей, щоб віддячити Гутьєрресу. Зараз вдалося зібрати понад $100 тис.

Ленін Гутьєррес записав відео з подякою за підтримку та закликав людей бути добрішими одне до одного. Зібрані гроші він планує витратити на навчання танцям, якими професійно займається. 

Фото: Facebook Amber Lynn Gilles

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi