McDonald’s відповів, чому бургери не псуються - PostEat

пошук

McDonald’s відповів, чому бургери не псуються
04-09-2020 0 1107


В медіапросторі почали все частіше з’являтися вірусні відеоролики, де показано бургери з McDonald’s, які зберігаються у ідеальному стані десятки років. Нещодавно подібне відео в ТікТоку зібрало півмільйона лайків. На відео літня бабуся показує своїй онуці гамбургер, який замовила у 1996 році. За 24 роки зберігання у шафі, картопля фрі навіть не втратила форму, а гамбургер зберігся в ідеальному стані разом із м’ясом.

 

Народ підняв бунт у соціальних мережах і McDonald’s швидко виклав відповідь на своєму сайті«У правильному середовищі наші гамбургери, як і більшість інших продуктів харчування, можуть розкладатися. Але для того, щоб розкластись, потрібні певні умови — зокрема, волога. Без достатньої кількості вологи — як у самій їжі, так і в навколишньому середовищі — бактерії та цвіль можуть не рости, а отже, розпад малоймовірний.» — прокоментували у McDonald’s. У відповіді запевнили, що домашня їжа також може не покритися пліснявою, якщо її зберігати у сухому та зневодненому місці. «Подивіться уважно, гамбургери, які ви бачите, швидше за все висихають і зневоднюються, і ні в якому разі не «так само, як у день їх придбання».»

Також у зверненні наголосили, що м’ясо виготовляється лише зі 100% перевіреної яловичини USDA, а в інших інгредієнтах немає ні консервантів, ні наповнювачів, тому сумніватися у якості ресторану немає підстави.

Фото: Instagram mcdonaldsukraine 

 

 

Читайте також:

«Занадто великий»: Володимир Зеленський відвідав McDonalds та відмовився від «українського бургера»

У McDonalds у Дніпрі замовлення буде виносити «робот»

Новий салат чи картопля: у МакДональдз тепер можна замовити салат до МакМеню

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi