Новий салат чи картопля: у МакДональдз тепер можна замовити салат до МакМеню - PostEat

пошук

Новий салат чи картопля: у МакДональдз тепер можна замовити салат до МакМеню
14-08-2020 0 2830

Партнери

Автор


12 серпня МакДональдз в Україні запустив нові салати: Мікс Салат і Біг Чікен Салат. Також у клієнтів з’явилася можливість замовити салат чи картоплю на вибір в МакМеню. Свіжі соковиті овочі для салатів постачає український виробник Фіно Верде. 

МакДональдз в Україні вперше додає салат у склад МакМеню. До бургера і напою тепер можна буде замовити на вибір картоплю або Мікс Салат з оливковою олією. До його складу входять помідори чері та салатна суміш: батавія, лоло роса, фризе та рукола. 

Друга новинка серед салатів — Бік Чікен Салат — це свіжий мікс помідорів чері, ніжної курочки та салатної суміші з батавії, лоло роса, фризе та руколи. До нього можна обрати соус або оливкову олію на свій смак. 

Оновлення відбулося і з пакуванням для салатів — тепер воно паперове, що дозволяє зменшити використання пластику на 15 тонн на рік. 

Інгредієнти для виготовлення салатів постачає партнер компанії — український виробник Фіно Верде, потужності якого розташовані у с. Макарів Київської області. Локалізація виробництва — один з важливих напрямків розвитку МакДональдз в Україні, який відповідає глобальній стратегії корпорації. 70% інгредієнтів у меню МакДональдз — від місцевих постачальників. В Україні мережа працює з близько 50 українськими підприємствами. Це дає змогу гнучко реагувати на зміну потреб споживача, спростити процес закупівлі та постачання, утримувати доступні ціни, здійснювати внесок у розвиток українських підприємств і місцевої економіки. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 року в Києві. Мережа налічує 94 заклади в 20 містах України, 52 з них — з «досвідом майбутнього» (станом на серпень 2020 року). Упродовж 2019 року 110 млн клієнтів скуштували їжу МакДональдз в Україні. Сума інвестицій 2019 року становила понад 500 млн грн, за 23 роки роботи мережа інвестувала в Україну 7,5 млрд грн. Компанія входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Додаткову інформацію ви знайдете на офіційній сторінці mcdonalds.ua, а найсвіжіші новини — у наших соціальних мережах: facebook.com/McDonaldsUA й instagram.com/mcdonaldsukraine/.

Текст та фото надані партнером. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi