McDonald's запустив «ностальгічний» Happy Meal з ретро-іграшками - PostEat

пошук

McDonald's запустив «ностальгічний» Happy Meal з ретро-іграшками
04-11-2019 0 1437


З 7 листопада у 90 країнах світу в мережі закладів McDonald’s з’явиться Happy Meal з сюрпризом — однією зі старих іграшок бренду. Акція присвячена 40-річчю меню для дітей.

Покупці зможуть знайти у дитячому меню одну з 17 ретро-іграшок. Це Patti the Platypus (1997 рік), Teenie Beanie Baby (1999 рік), яка стала однією з найбільш продаваних іграшок в історії Happy Meal. А також Tamagotchi (1997 рік), Furby (1998 рік), Hot Wheels Thunderbird (1992 рік), Power Ranger (1995 рік) та іграшка Space Jam Bugs Bunny (1996 рік).

Перший Happy Meal було продано у 1979 році. Ідею приписують рекламнику Бобу Бернштейну. Він працював над концепцією дитячого меню на замовлення McDonald’s та помітив, що діти цікавляться малюнками на коробках зі злаками під час сніданків. Було вирішено, що дитяче меню буде продаватись в коробках з яскравими малюнками і іграшкою всередині. Згідно з аналітичними дослідженнями, у 2018 році кожне четверте замовлення в McDonald’s включає Happy Meal.

Нагадаємо, що у 2015 році корпорація McDonald’s стикнулась з «системною кризою» та «депресію» мережі фаст-фудів. Щоб виправити ситуацію новий генеральний директор McDonald’s Стівен Істенбрук ініціював модернізацію закладів.

Фото: McDonald’s

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi