Мережа ресторанів у Лондоні випустила рожеве вино з етикеткою від Дем'єна Герста - PostEat

пошук

Мережа ресторанів у Лондоні випустила рожеве вино з етикеткою від Дем'єна Герста
22-07-2020 0 597


Група Soho House випустила рожеве вино з Провансу, яке має риси арт-об’єкту. Кожна пляшка Lady A rose прикрашена малюнком від відомого британського митця Дем’єна Герста (Damien Hirst).

Вино присвячене 40-річному ювілею директора з розвитку Soho House Маркусу Андерсону. Він почав працювати у ресторанній групі, як офіціант і протягом 20 років зробив стрімку кар’єру у компанії. Вино отримало назву Lady A на честь прізвиська Андерсона у перші роки роботи в компанії.

Вважається, що саме Маркус Андерсон познайомив принца Гаррі з Меган Маркл.



Вино для британської групи випустила винарня Chateau La Coste у Провансі. Виноград сортів «гренаш» та «сенсо» для вина виріс на біодинамічний виноградниках. 
Бродіння відбувається у місткостях з нержавіючої сталі на винарні, спроєктованій французьким архітектором Жаном Нувелем.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

timing parfait, lumière magnifique, superbe photo de @mirrco

Публикация от Chateau La Coste (@chateaulacoste)

Британський художник Дем’єн Герст намалював для рожевого вина ескіз етикетки, яка присвячена Маркусу Андерсону. «Метелик — образ, який пасує людині, що більшу частину свого життя проводить у подорожах, має легкий артистичний характер, але при цьому є гармонійною та цікавою особистістю».



Рожеве вино Lade A можна спробувати у ресторанах Soho House або замовити на сайті. Вартість пляшки — 15 фунтів стерлінгів (522 грн).

Фото: Instagram Lade A

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi