Michelin опублікували новий гід, присвячений Гуанчжоу - PostEat

пошук

Michelin опублікували новий гід, присвячений Гуанчжоу
19-07-2019 0 935


Michelin випустили друге видання гіду містом Гуанчжоу — великим портовим містом на півдні Китаю. Червоний путівник 2019 року містить усього 11 ресторанів та репрезентує кухні приблизно 18 регіонів — від кантонської до індійської, від індонезійської до сінгапурської.

Цього року у Guangzhou  Michelin Guide вперше з’явився ресторан у категорії  «2 зірки» — ресторан Jiang By Chef у готелі Mandarin Oriental Guangzhou, що у минулому році дебютував у категорії «1 зірка».

Ресторани «2 зірки»

Jiang By Chef Fei — ресторан, розташований у п’ровому готелі Mandarin Oriental Guangzhou. Тут готують страви кантонської кухні, використовуючи відбірні сезонні інгредієнти. Увазі гостей тут пропонують великий вибір морепродуктів,  кантонське барбекю та дим сами. У меню — такі вишукані страви як-от маринованої медузи у витриманому чорному оцті, корінь лотоса з османтусовим цукровим сиропом, тушкований морський огірок з водоростями та квітками орхідеї та інше.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цього року три ресторани отримали свою першу мішленівську зірку: ресторан  «Famous Cuisine», що прославився своїми простими стравами кантонської кухні; ресторан мережі  Сингапурский «Imperial Treasure», що пропонує своїм гостям найкращі страви китайської кухні; та ресторан «Song», меню якого пропонує страви сичуаньського регіону.

Ресторани «1 зірка»

Famous Cuisine — ресторан, створений в 2006 році. Тут пропонують сезонне меню у найкращих традиціях кантонської кухні — маринована у сої курка, приправлена солодким архатом, рисак свинини з коричневим цукром, філе групера з перцем та солоною гірчицею тощо.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Imperial Treasure Fine Chinese Cuisine — мережа ресторанів екстравагантної китайської кухні, що має зіркові  заклади у Сінгапурі, Шанхаї та Гонконзі. У меню — великий вибір дім самів, різнобарвні багатства моря і багато культових китайських делікатесів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Song — ресторан з грандіозним інтер’єром, що створює моторошну атмосферу. Меню засноване на традиціях сичуанської гастрономії. Гості мають змогу скуштувати відварного пряного тигрового окуня, запечену на юджубі витриману качку по-пекінськи та пряного краба.

Ще сім ресторанів з однією зіркою перекочували у свіжий путівник з минулорічного:

Bing sheng Mansion

Bing sheng Private Kitchen

Jade River

Lai Heen

Lei Garden (Yuexiu)

Wisca (Haizhu)

Yu Yue Heen

 Фото: Jiang By Chef FeiImperial Treasure Fine Chinese CuisineFamous Cuisine / MICHELIN 2019

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi