Michelin, TripAdvisor і TheFork уклали угоду про партнерство в сфері контенту - PostEat

пошук

Michelin, TripAdvisor і TheFork уклали угоду про партнерство в сфері контенту
09-12-2019 0 1072


Путівник Michelin, американський сайт подорожей TripAdvisor і його підрозділ TheFork уклали угоду про партнерство в сфері контенту і ліцензування. Міжнародне партнерство об’єднає величезну аудиторію TripAdvisor, просунутий сервіс бронювання TheFork і досвід Michelin в сфері путівників і оцінки ресторанів. Це збільшить інформованість і впізнаваність шеф-кухарів і ресторанів, включених до путівників Michelin, а також оптимізує процес вибору ресторанів високої кухні та їх бронювання.

14 000 обраних Michelin Guide ресторанів будуть представлені на сайті TripAdvisor і в додатках зі знаменитою зіркою Мішлен, а майже 4 000 будуть доступні для бронювання столиків через TheFork і на сайті Michelin.

Michelin також підписали угоду про передачу своєї британської платформи Bookatable сервісу TheFork, що розширить присутність TheFork у Великобританії, Німеччині, Австрії, Фінляндії та Норвегії. Завдяки цьому 14 000 ресторанів на платформі Bookatable будуть додані до наявної бази TheFork, яка зараз налічує 67 000 ресторанів.

Член виконавчого комітету Michelin Group Скотт Кларк (Scott Clark) зазначив, що завдяки поєднанню унікальності критеріїв вибору ресторанів путівником Мішлен та всеосяжності платформи TripAdvisor, ця співпраця зробити надбання Michelin Guide доступними для набагато більшої аудиторії по всьому світу.

Фото: LaFourchette by TheFork

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi