пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Мішленівський шеф Річард Еккебус (Richard Ekkebus) опублікував в інстаграм відео з закликом використати COVID-19 для переосмислення принципів роботи індустрії. «Ми багато років ігнорували попередження і отримали сьогоднішню кризу. Треба змінювати підходи вже зараз», — вважає кухар.
У відео шеф звертає увагу, що масштабні пандемії стали наслідком перенаселення планети. Річард Еккебус згадує й експлуатацію природних ресурсів людьми, споживацький спосіб життя. «Зараз маємо нагоду подумати, хто ми та куди йдемо, чи все правильно робимо?», — розмірковує шеф.
Переглянути цей допис в Instagram
Річард Еккебус пропонує збільшити кількість вегетаріанських та веганських страв у меню закладах, закликає відмовитись від ресторанної білизни, щоб зменшити витрати ресурсів на прибирання, використовувати посуд та оздоблення закладу з природних або перероблених матеріалів, щоб зменшити викиди вуглецю в атмосферу.
Фото: Instagram Richard Ekkebus
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах
Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом
«Зелене окозамилювання»: шеф-кухар розкритикував нову відзнаку сталого розвитку від Michelin
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi