Мішленівський шеф назвав коронакризу можливістю перейти до сталого розвитку - PostEat

пошук

Мішленівський шеф назвав коронакризу можливістю перейти до сталого розвитку
26-05-2020 0 608


Мішленівський шеф Річард Еккебус (Richard Ekkebus) опублікував в інстаграм відео з закликом використати COVID-19 для переосмислення принципів роботи індустрії. «Ми багато років ігнорували попередження і отримали сьогоднішню кризу. Треба змінювати підходи вже зараз», — вважає кухар.

У відео шеф звертає увагу, що масштабні пандемії стали наслідком перенаселення планети. Річард Еккебус згадує й експлуатацію природних ресурсів людьми, споживацький спосіб життя. «Зараз маємо нагоду подумати, хто ми та куди йдемо, чи все правильно робимо?», — розмірковує шеф.

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 

 

#chefsmotivation #unitedchefs #stayhome #michelinstar #covid_19 @itsbeyondfood @michelinguide @travelgastronomist

Допис, поширений Richard Ekkebus (@rekkebus)

Річард Еккебус пропонує збільшити кількість вегетаріанських та веганських страв у меню закладах, закликає відмовитись від ресторанної білизни, щоб зменшити витрати ресурсів на прибирання, використовувати посуд та оздоблення закладу з природних або перероблених матеріалів, щоб зменшити викиди вуглецю в атмосферу.

Фото: Instagram Richard Ekkebus

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах

Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом

«Зелене окозамилювання»: шеф-кухар розкритикував нову відзнаку сталого розвитку від Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi