Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах - PostEat

пошук

Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах
26-02-2020 0 773


Мішленівський шеф-кухар Річард Еккебус (Richard Ekkebus) зізнався, що під час візиту в Нідерланди перш за все прагне спробувати оселедець і мідії в пиві.

2019 року в межах глобального туру Еккебус побував в Амстердамі та поділився улюбленими закладами у Нідерландах.

 

 

Шеф відмітив ресторан у готелі Waldorf Astoria, який отримав три зірки «Мішлен» через три місяці після відкриття. Також Річард радить спробувати вегетаріанське у тризірковому закладі De Librije, який працює з інгредієнтами, які виросли на власній фермі.

 

 

Кухар назвав Château Neercanne замком з одним з найкрасивіших краєвидів країни. Влітку у Нідерландах шеф радить спробувати оселедець, а з вересня шукати мідії у пиві.

 

 

В переліку симпатій також ковбаски у фритюрі з картоплею фрі. Шукати делікатеси Річард радить на міських ринках — оселедець або солодкі вафлі. Шеф розповів, що візьме с собою з Нідерландів сушені ковбаски, витриманий не менше двох років голландський сир, сир з зіра та локрицю.

Фото: instagram.com/rekkebus

 

Читайте також:

Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом.

Кухарський конгрес Madrid Fusiòn 2020 назвав ім’я найкращого шефа Європи.

Корейський шеф подав до суду за згадку його ресторану в гіді «Мішлен».

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi