пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Мішленівський шеф-кухар Річард Еккебус (Richard Ekkebus) зізнався, що під час візиту в Нідерланди перш за все прагне спробувати оселедець і мідії в пиві.
2019 року в межах глобального туру Еккебус побував в Амстердамі та поділився улюбленими закладами у Нідерландах.
Chef’s Travel Black Book: Amber’s Chef Richard Ekkebus’s Food Guide To The Netherlands https://t.co/0eFLhaST0x
— Richard Ekkebus (@RichardEkkebus) February 27, 2019
Шеф відмітив ресторан у готелі Waldorf Astoria, який отримав три зірки «Мішлен» через три місяці після відкриття. Також Річард радить спробувати вегетаріанське у тризірковому закладі De Librije, який працює з інгредієнтами, які виросли на власній фермі.
Кухар назвав Château Neercanne замком з одним з найкрасивіших краєвидів країни. Влітку у Нідерландах шеф радить спробувати оселедець, а з вересня шукати мідії у пиві.
В переліку симпатій також ковбаски у фритюрі з картоплею фрі. Шукати делікатеси Річард радить на міських ринках — оселедець або солодкі вафлі. Шеф розповів, що візьме с собою з Нідерландів сушені ковбаски, витриманий не менше двох років голландський сир, сир з зіра та локрицю.
Фото: instagram.com/rekkebus
Читайте також:
Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом.
Кухарський конгрес Madrid Fusiòn 2020 назвав ім’я найкращого шефа Європи.
Корейський шеф подав до суду за згадку його ресторану в гіді «Мішлен».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi