МХП відкрив під Києвом унікальний для Східної Європи Кулінарний центр - PostEat

пошук

МХП відкрив під Києвом унікальний для Східної Європи Кулінарний центр
18-06-2021 0 9146

Партнери

Автор


Днями у Вишневому, що під Києвом, відкрився Кулінарний центр МХП — унікальний об’єкт, в якого не має аналогів у Східній Європі. Це інноваційний простір, що пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу. Створення центру є важливим кроком на шляху кулінарної трансформації, яку проходить один з найбільших агрохолдингів України.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Зараз МХП проходить кулінарну трансформацію — компанія перетворюється із сировинної на кулінарну. Це масштабний процес, що торкається всіх підрозділів компанії. Ця трансформація передбачає розробку нових продуктів, сервісів та бізнес-моделей, покликаних зробити нас, МХП, “ближчими до тарілки споживача”», — зазначила Інна Чернявська, Керівниця відділу розробки кулінарних продуктів.

«Один із векторів кулінарної трансформації МХП – поглиблення співпраці із індустрією гостинності. Звісно, щоб відповідати вимогам ринку, потрібно його добре знати, а це не можливо без синергії з його гравцями. Саме в побудові цієї синергії й полягає одна з місій, які ми покладаємо на Кулінарний центр. Зазвичай, шеф-кухарі та технологи спілкуються “різними мовами” та не завжди розуміють один одного. Ми прагнемо це виправити, а центр стане прекрасним майданчиком для цього, адже технологи та шефи працюватимуть тут пліч-о-пліч», — доповнює її Ілля Демковський, бренд-шеф нового Кулінарного центру.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В Кулінарному центрі МХП можна перевірити свої концепти — від генерації ідей до випуску продукту, усунути технічні проблеми виробництва або провести навчальні заходи для свого персоналу. Мета центру — вирішити найболючіші питання клієнтів та зменшити їх виробничі витрати. На локації для цього облаштовані п’ять демонстраційних кухонь, технологічний цех, сенсорна лабораторія та кухня-студія для професійної зйомки і прямих трансляцій.

«Це була моя мрія і їй вже 20 років. Мрія побудувати кулінарний центр із сенсорною лабораторією в Україні. Чому HoReCa? Всіх дітей питають: “Ким ти хочеш бути?”. Закінчуючи школу, я хотіла бути ресторатором. І ця наївна дитяча мрія — зробити рестораторів щасливими — досі залишилась. Саме тому є цей Кулінарний центр, є сенсорна лабораторія, є команда, я вважаю, кращих кухарів України, які втілять мрії рестораторів у реальність», — поділилася на відкритті Олена Косюк, директорка департаменту технології, якості та безпечності харчових продуктів МХП.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вже незабаром, 22-23 червня, Кулінарний центр МХП вперше прийматиме значущу для індустрії гостинності подію — на цій локації відбудеться Відбірковий тур Національного відбору Bocuse d’Or. Це Революційний гастрономічний конкурс, що покликаний об’єднати найперспективніші таланти з усього світу і перетворити кулінарні конкурси на захоплюючі спортивні шоу. Bocuse d’Or відбувається раз на два роки у Ліоні, Франція, і є одним із найпрестижніших кулінарних конкурсів у світі. Україна вперше братиме участь у цьому конкурсі.

«Я дуже рада, що наш бренд Kurator став золотим партнером такого заходу, як Bocuse d’Or. Це справжній “Оскар” у світі професійної кулінарії. Ще більше в захваті від того, що відбірковий тур цього конкурсу пройде у стінах нашого Кулінарного центру, це честь та неймовірний поштовх для розвитку», — розповіла Станіслава Котляренко, керівник кулінарного центру МХП.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Нагадаємо, один з найбільших холдингів України, МХП, узяв курс трансформації з сировинної на  кулінарну компанію. Цей процес має багато векторів та передбачає створення нових продуктів та послуг, які полегшать життя споживача та наблизять компанію «до його тарілки».

Текст та фото надані МХП.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi