На Кіровоградщині запрацював перший McDonald’s - PostEat

пошук

На Кіровоградщині запрацював перший McDonald’s
14-11-2023 0 230


Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s 13 листопада відкрила перший заклад у Кіровоградській області — в місті Олександрія. Про це у Facebook повідомив міський голова Олександрії Сергій Кузьменко.

“Олександрія на карті МакДональдза в світі – це показник того, що місто розвивається і стає видимим для компаній зі світовим ім‘ям.

Дякую МакДональдзу за таку інвестицію, за майже 100 робочих місць! Дякую за знак якості для нашого міста!”, — написав Сергій Кузьменко.

Заклад розташований на трасі міжнародного значення М-30. Площа приміщення — 470 квадратних метрів, для гостей є 123 місця у залі та 122 на терасі, а поруч з рестораном – дитячий майданчик. Усередині працюють 10 цифрових терміналів самообслуговування для комфортного здійснення замовлення.

McDonald’s працюватиму з дотриманням розширених правил безпеки. Ресторан зачиняється під час повітряної тривоги й відновлює роботу орієнтовно через годину після її відбою.

Олександрійський McDonald’s став 96-м серед ресторанів мережі, які нині працюють в Україні. Заклад забезпечив понад 80 робочих місць.

Photo credit: Facebook Сергій Кузьменко — офіційна сторінка

Читайте також:

На Київщині в поле викинули близько 60 трупів свиней, заражених африканською чумою

У Києві на мусульманському ринку можуть демонтувати кіоск із фалафелем від Іяда

В Україні намолочено 71,5 млн тонн олійних та зернових культур

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi