На Taste of Ukraine розкажуть про правильне поєднання м`яса та хліба - PostEat

пошук

На Taste of Ukraine розкажуть про правильне поєднання м`яса та хліба
22-10-2019 0 982

Iryna Khamandiak

Автор


19 листопада у кулінарній студії Su.Chef відбудеться четвертий майстер-клас проекту Taste of Ukraine, присвячений хлібу та м’ясу — Taste of Bread & Meat.

Хліб і м’ясо — основні продукти української кухні. Проте мало хто знає, який хліб можна поєднувати з м’ясом та як створити баланс смаку між цими продуктами. Виявляється, що не увесь хліб підходить для вживання з м’ясом, а найпопулярніша страва ХХІ століття — бургер — взагалі може бути найбільш шкідливою їжею у такому поєднанні.

Організатори проекту Taste of Ukraine всерйоз підійшли до цього питання. Адже проект покликаний не тільки відроджувати та популяризувати українську кухню, але й знайомити шеф-кухарів та сучасних споживачів з користю та цінністю локальних продуктів.

Тож який хліб варто поєднувати з м’ясом та які страви з хлібом та м’ясом можна розробити для ресторанів і Fast Food? Відповідь на ці питання дадуть спікери майстер-класу Taste of Bread & Meat: Ігор Лаврешин (Кривий Ріг), Олексій Повторейко (Київ), Роберт Прядченко (Київ), Алік Мкртчян (Київ), Костянтин Черненко (Дніпро).

Гості майстер-класу дізнаються про історію поєднання хліба і м’яса в Україні, а також культурах Туреччини, В‘єтнаму та Ізраїлю. Протягом дня 5 шеф-кухарів поділяться секретами приготування таких страв:

  • піти і плоский хліб
  • лахм бі-аджин, матнакаш
  • террін з голови ягняти (щока та губи) з соусом з бульйону
  • sweetbread
  • вареники з м’ясом у сучасній інтерпретації для ресторану і стрітфуда
  • хлібний соус до м’яса
  • три нових смаки м’ясних напівфабрикатів, які ви зможете приготувати вдома
  • стейки вологого та сухого визрівання
  • створення азіатського смаку з українського продукту з мінімальною собівартістю

Цей майстер-клас для вас, якщо ви хочете знати:

  • як правильно вибирати м’ясо і маркувати його
  • як обирати обладнання для приготування м’яса та хліба
  • техніки роботи з м’ясом в Україні: томління, робота з непреміальними частинами, соуси
  • як пропонувати гостям нові страви і мотивувати офіціантів
  • яка може бути альтернатива бургеру
  • який формат більш успішний для бізнесу: ресторанна подача чи швидка їжа “to go”?

 

Реєстрація відкрита: тел. 050 760 41 17, e-mail: urabin@gmail.com

Детальніше про захід на сторінці у facebook: https://www.facebook.com/events/391437291530696/

 

 

 


Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi