пошук
Iryna Khamandiak
Автор
пошук
Iryna Khamandiak
Автор
19 листопада у кулінарній студії Su.Chef відбудеться четвертий майстер-клас проекту Taste of Ukraine, присвячений хлібу та м’ясу — Taste of Bread & Meat.
Хліб і м’ясо — основні продукти української кухні. Проте мало хто знає, який хліб можна поєднувати з м’ясом та як створити баланс смаку між цими продуктами. Виявляється, що не увесь хліб підходить для вживання з м’ясом, а найпопулярніша страва ХХІ століття — бургер — взагалі може бути найбільш шкідливою їжею у такому поєднанні.
Організатори проекту Taste of Ukraine всерйоз підійшли до цього питання. Адже проект покликаний не тільки відроджувати та популяризувати українську кухню, але й знайомити шеф-кухарів та сучасних споживачів з користю та цінністю локальних продуктів.
Тож який хліб варто поєднувати з м’ясом та які страви з хлібом та м’ясом можна розробити для ресторанів і Fast Food? Відповідь на ці питання дадуть спікери майстер-класу Taste of Bread & Meat: Ігор Лаврешин (Кривий Ріг), Олексій Повторейко (Київ), Роберт Прядченко (Київ), Алік Мкртчян (Київ), Костянтин Черненко (Дніпро).
Гості майстер-класу дізнаються про історію поєднання хліба і м’яса в Україні, а також культурах Туреччини, В‘єтнаму та Ізраїлю. Протягом дня 5 шеф-кухарів поділяться секретами приготування таких страв:
Цей майстер-клас для вас, якщо ви хочете знати:
Реєстрація відкрита: тел. 050 760 41 17, e-mail: urabin@gmail.com
Детальніше про захід на сторінці у facebook: https://www.facebook.com/events/391437291530696/
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi