Найдешевший заклад гіда «Мішлен» позбувся єдиної зірки - PostEat

пошук

Найдешевший заклад гіда «Мішлен» позбувся єдиної зірки
06-09-2021 0 2955


Сінгапурський заклад Hawker Chan, який був відзначений однією зіркою Michelin в 2016 році, втратив свій статус. Про це повідомляє CNN.

У публікації наголошується, що заклад, заснований Чаном Хонг Меном, прославився простим, але при цьому дуже смачним блюдом — куряча локшина з соєвим соусом. Його вартість становить $2,5.

У 2016 році заклад був включений у перший путівник Michelin по Сінгапуру і отримав одну зірку.

У вересні 2021 відбувся вихід нової версії гіда, з якого забрали заклад Хонг Мена.

«Ми дійсно сподіваємося зрозуміти, чому гід Michelin виключив нас зі списку в цьому році. Але ми також розуміємо, що у кожного є своя думка, коли справа доходить до вибору страв. Ми продовжимо подавати смачні і доступні страви», — розповіли представники Hawker Chan.

У публікації CNN також зазначається, що після отримання визнання від Michelin, невеликий сінгапурський заклад розрісся до міжнародної компанії. Це негативно вплинуло на якість страв, стверджує видання.

«Словами не описати, наскільки ми вдячні нашим клієнтам, які підтримують нас усі ці роки. Ми й надалі будемо наполегливо працювати та прагнути досконалості у подачі найкращої курятини з соєвим соусом за прийнятною для гаманця ціною», — йдеться у повідомленні Hawker Chan у Facebook.

Фото: Facebook Hawker Chan Singapore

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi