Наталя Гресько виступила з лекцією про дієтичну та дитячу кухню зразка початку XX століття - PostEat

пошук

Наталя Гресько виступила з лекцією про дієтичну та дитячу кухню зразка початку XX століття
16-05-2022 0 779


Учасниця проєкту “Авторська Кухня Українська” виступила з лекцією про дієтичну та дитячу кухню зразка початку XX століття. Про це у Facebook розповіла гастрономічна блогерка, дослідниця української кухні, авторка кулінарних книг Маріанна Душар.

Під час виступу вона розповіла, що вважалося корисним, а що — не дуже. Звідки «ростуть ноги» у багатьох уявлень про правильне харчування дітей. Що лишилося актуальним досі, а які речі викликають лише посмішку.

Нагадаємо, українські гастрономічні проєкти Авторська Кухня УкраїнськаПані СтефаSeeds and Roots. Ukrainian Culinary Heritage ProjectПрактична кухня. Забуте і нове., «Не пам’ятники», Клуб Галицької Кухні/Klub Kuchni Galicyjskiej/Galician Cuisine Club об’єдналися та проводять лекції, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Станом на 13 травня було зібрано близько 86 тисяч гривень, з них 56100 гривень вже передали волонтерській організації “Львівський Лицар”.

Всі охочі можуть долучитися до лекторію або просто переказати кошти. Правила участі та реквізити тут https://bit.ly/lektoriy.

Фото: Facebook Marianna Dushar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi