пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Учасниця проєкту “Авторська Кухня Українська” виступила з лекцією про дієтичну та дитячу кухню зразка початку XX століття. Про це у Facebook розповіла гастрономічна блогерка, дослідниця української кухні, авторка кулінарних книг Маріанна Душар.
Під час виступу вона розповіла, що вважалося корисним, а що — не дуже. Звідки «ростуть ноги» у багатьох уявлень про правильне харчування дітей. Що лишилося актуальним досі, а які речі викликають лише посмішку.
Нагадаємо, українські гастрономічні проєкти Авторська Кухня Українська, Пані Стефа, Seeds and Roots. Ukrainian Culinary Heritage Project, Практична кухня. Забуте і нове., «Не пам’ятники», Клуб Галицької Кухні/Klub Kuchni Galicyjskiej/Galician Cuisine Club об’єдналися та проводять лекції, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Станом на 13 травня було зібрано близько 86 тисяч гривень, з них 56100 гривень вже передали волонтерській організації “Львівський Лицар”.
Всі охочі можуть долучитися до лекторію або просто переказати кошти. Правила участі та реквізити тут https://bit.ly/lektoriy.
Фото: Facebook Marianna Dushar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi