Новий проєкт. Київ: азійське карпачо, індійська курка та в’єтнамський бульйон від Mahjong - PostEat

пошук

Новий проєкт. Київ: азійське карпачо, індійська курка та в’єтнамський бульйон від Mahjong
28-12-2020 0 3043


Назва: Mahjong

Формат: доставка азійської кухні

Бюджет: ₴₴

21 грудня розпочав роботу проєкт Mahjong — доставка страв азійської кухні, яку характеризують як «Гру смаків». Його запустив ресторатор Олексій Карпов (Spelaya Kanareyka). Бренд-шефом проєкту став Ян Нгуен, відомий за роботою у ресторанах Chang та «Чічіко». Шеф-кухар Mahjong — Олександр Богацький.

Здравствуйте! Пришло время рассказать о том, что вообще происходит. Итак. Маджонг. Игра Вкусов. Долгожданный…

Опубликовано Алексеем Карповым Понедельник, 21 декабря 2020 г.

Зараз в меню 21 позиція: кілька супів, салат, закуски, підсмажений рис, локшина, десерти та соуси. Всі назви страв доповнені японськими трирядковими неримованими віршами хайку, які описують смак страв. Пропонують спробувати в’єтнамський насичений бульйон з телятиною, рисовою локшиною і зеленню (163 грн), а також паназійський суп з кокосового молока з восьминогом, креветками і кальмарами (243 грн). На закуску можна замовити азійське карпачо з яловичини з соком лайма, кінзою, зеленою цибулею і м’ятою в пряній заправці (163 грн), два мариновані яйця в азійському соусі (79 грн) та східноазійські неми з ягням, спеціями та деревними грибами (165 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Локшину пропонують у трьох варіаціях: рисову локшину з телятиною в жовтому карі та пак-чой (195 грн), гостру локшину з томленим ягням у червоному карі (195 грн) та нетрадиційну в’єтнамську локшину з куркою, солодкою цибулею і травами (183 грн). На десерт — тропічний манговий мус з білим шоколадом (119 грн) та смузі з манго і маракуї з китайським йогуртом (151 грн). Серед додатків до страв гострий джем з фейхоа і зеленого чилі, тайський джем з червоного чилі, китайське домашнє масло з ароматом чорного кардамону, сичуанського перцю, анісу і кориці.

Замовити доставку страв з Mahjong ви можете на сторінках проєкту в соціальних мережах Facebook та Instagram.

Фото: Instagram Mahjong

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi