Новий заклад: Діма Борисов відкриває Mushlya Café на Русанівці - PostEat

пошук

Новий заклад: Діма Борисов відкриває Mushlya Café на Русанівці
05-12-2019 0 4075


Свіжі та доступні морепродукти тепер і на лівому березі! 6 грудня починає роботу Mushlya Café на масиві Русанівка за адресою Русанівський бульвар, 1.

Тут, як і в Mushlya Café на Великій Васильківській, буде працювати заклад з повноцінним сервісом і ресторанними подачами, але з дуже демократичними цінами.

Меню на Русанівці буде ще більш різноманітним. Звичайно, в ньому будуть всі хіти Mushlya Café: устриці (від 39 гривень), ікорний бар (наприклад, баночка червоної ікри з багетом і маслом можна замовити за 69 гривень), тартар з лосося і тунця (по 49 гривень), картопляні панкейкі з лососем, яйцем-пашот, овочами і крем-чілі (79 гривень), казанок мідій у вершковому соусі (49 гривень).

Як завжди, в меню є великий вибір сендвічів — від сендвіча з половинкою норвезького оселедця (49 гривень) до сендвіча зі стейком з тунця, який подається з картопляними діпамі (89 гривень).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

З’явилися і нові страви, які можна буде спробувати тільки на Русанівці: гарбузовий крем-суп з карі і тигровими креветками (79 гривень), місо-суп з лососем і мідіями (79 гривень), чорні спагеті з морепродуктами (89 гривень), спагеті з броколі та лососем (89 гривень). Традиційно, келих вина Mushlya – 39 гривень, келих Prosecco – 49 гривень.

На честь відкриття 6-7-8 грудня всіх гостей безкоштовно пригощають устрицями і вином за чек-ін.

Назва: Mushlya Café

Де: Русанівський бульвар, 1

Формат: кафе зі стравами з риби та морепродуктів

Бюджет: ₴

Фото: Mushlya Café 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi