Новий заклад. Дніпро: просеко бар «Колишні» на Барикадній - PostEat

пошук

Новий заклад. Дніпро: просеко бар «Колишні» на Барикадній
07-02-2023 0 2009


Де: вулиця Барикадна, 7

Формат: просеко бар

Години роботи: щодня 12:00 — 22:30

«Колишні» prosecco bar — «винний бар з ігристою душею» відчинився наприкінці минулого року в самому центрі Дніпра. «Колишні» — перший просеко бар у Дніпрі, концепція якого «про вино простою мовою». Інтер’єр просеко бару прикрашають ланцюги, що символізують міцності зв’язків, а оздоблення нержавіючим металом перетинається з чанами, в яких виготовляється основний напій бару просеко. Стелю прикрашають металеві хвилі, а родзинка барної стійки — дизайнерська багатоярусна люстра з ланцюгів та келихів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню бару «Колишні» лаконічно доповнює концепцію: різноманітні закуски, страви з морепродуктів, відкриті французькі кіши та десерти гармонійно поєднуються з винами із різних країн світу. В закладі також подають пізні сніданки. Винна карта просеко бару налічує понад п’ятдесят різновидів, серед яких є органічні та кошерні позиції. Також в барній карті ви знайдете коктейлі на основі ігристого та цікаві авторські коктейлі. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У вихідні та святкові дні в «Колишніх» проводять музичні вечірки, в тому числі з грою на вінілі. А кілька разів на місяць в барі проходить гра «Винне казино» — учасники гри не просто дегустують вина, а у ігровому форматі дізнаються про унікальні смакові властивості вин, їх історію, походження та насолоджуються смачними винними закусками.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Пармезан, дор блю, крафтовий камамбер та шевр з трюфельним медом та виноградом — 280 грн, 
  • Брускетта з качкою, ростками сої, кумкватом та в’яленими томатами — 230 грн,
  • Обсмажені креветки та слайси кальмара з гуакомоле та слайсами чилі — 350 грн,
  • Рисова локшина з лососем териякі та овочам — 260 грн,
  • Кіш з панчетою, запеченим гарбузом і сирним соусом — 235 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про відкриття нових закладів:

Новий заклад. Дніпро: Flip Neo Bistro на проспекті Дмитра Яворницького

Новий заклад. Одеса: пінза, гедза та авторські коктейлі в MONTE у Аркадії

Новий заклад. Харків: піца-бургер place VILENA’S pies & burgies

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi