Новий заклад. Київ: авторська піца в Pizza Factory на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: авторська піца в Pizza Factory на Подолі
24-07-2020 0 1930


Назва: Pizza Factory

Де: вул. Сагайдачного, 35

Формат: піцерія

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 12:00–23:00

Наприкінці червня на Подолі відкрилась піцерія Pizza Factory, де готують понад два десятки авторських піц у дров’яній печі. «Ми побували у найвіддаленіших закутках Всесвіту, дбайливо зібрали смаки континентів та віднайшли 26 унікальних рецептів авторських піц. Використовуємо більше 150 продуктів, спецій та соусів привезених з усіх куточків світу. Наше тісто спеціальним чином ферментується більше 24 годин та готується тільки в дров’яній печі», — зазначають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Піци в меню розділені за частинами світу: Європа, Азія, Північна та Південна Америка, де кожна страва є втіленням страви з певного регіону. Піцу можна замовити у розмірі 27 см та 33 см. У європейському розділі представлені «Капрічоза» з томатним соусом, прошуто, печерицями, маринованими запеченими артишоками та козячим сиром; «Ніцца» з пікантним соусом, тунцем, картоплею чері, кенійською квасолею, яйцем, томатами чері та оливками. В Північній Америці ви знайдете три піци — «Гаваї» з соусом берблан, сиром моцарела, ананасом, авокадо та з курячим стегном су-від, мікс салатом і чилі дресінгом; «Маямі» на томатному соусі, з запеченими креветками, роменом, спагеті з цукіні та цитрусом; «Лос-Анджелес» на вершковому соусі, із слабосолоним лососем, крупою кус-кус та сиром фета.

Піци «Сан-Паулу» з перцевим соусом, томленими яловичими щічками, авокадо та курячим яйцем та «Буенос-Айрес» з вершково-естрагоновим соусом, кільцями кальмара, томатами чері, кенійською квасолею, жульєном з трьох болгарських перців та листям салату представлені в розділі Південної Америки. Серед азійських піц — «Сеул» з азійським вершковим соусом, курячим філе, грибами шіїтаке, деградованою журавлиною, цибулею пора та листям салату; «Бангкок» з соусом том-ям, кальмаром, маринованим імбиром, соєвими бобами едамаме, стружкою тунця, аспарагусом, зернами кукурудзи та кунжутом. Також є три вегетаріанські пропозиції, наприклад, «Труффаліно» з вершково-трюфельним соусом, маринованим баклажаном, бланшованими суцвіттями броколі, томатом, сиром брі, деградованою ферментованою журавлиною та маш-салатом.

До бортиків можна замовити сім видів соусів. З напоїв пропонують пиво, коктейлі, вино келихами, настоянки та міцні напої.

Фото: Pizza Factory

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: easy bar Rabbit Habit на Шота Руставелі

Новий заклад. Київ: плов і страви на мангалі в «Сочный Восточный» на Великій Васильківській

Новий заклад. Київ: бар з ігристими винами ZIRKA Sparkling Wines Bar на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi