Новий заклад. Київ: азійські страви, авторські коктейлі та панорамна тераса в Khu Yum & BarmanDictat на Березняках - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: азійські страви, авторські коктейлі та панорамна тераса в Khu Yum & BarmanDictat на Березняках
05-05-2021 0 3308


Назва: Khu Yum & BarmanDictat

Де: проспект Павла Тичини, 1В

Формат: ресторан азійської кухні, коктейльний бар

Бюджет: ₴₴

Заклад SOLOD levantine grill офіційно змінює назву на Khu Yum & BarmanDictat. У новому закладі втілиться яскрава колаборація цієї весни: один з найвідоміших коктейльних барів, що має чи не найбільшу колекцію алкоголю в столиці та ресторан, що готує справжні азійські страви.

Заклад знаходиться на лівому березі Києва, на масиві Березняки у ТЦ Silver Breeze. Родзинкою закладу незмінно залишиться панорамна тераса на другому поверсі ресторану, з якої відкривається приголомшливий краєвид на правий берег Києва.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Тестове відкриття заплановане на суботу, 8 травня. Під час тестового періоду в меню кухні будуть представлені топові страви з меню ресторану Khu Yum від шефа Андрія Кіма: супи Фо Бо й Том Ям, локшина Пад Тай. Пізніше меню буде доповнюватись і стравами європейської кухні. За барну карту, класичні та авторські коктейлі відповідатиме «БарменДиктат» і шеф-бармен Тарас Бліндер. У коктейльній карті ви знайдете авторські позиції: Kiss me in the Morning, Lavender Fashion Week, Late Night Sour.

Дещо з меню:

  • Фо Бо — 135 грн
  • Том Ям з креветками — 195 грн
  • Пад Тай з креветками — 175 грн

Фото: Khu Yum & BarmanDictat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi