Новий заклад. Київ: доставка обідів різних кухонь світу від Cargo Kitchen - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: доставка обідів різних кухонь світу від Cargo Kitchen
06-08-2020 0 1926


Назва: Cargo Kitchen

Де: заклад приймає замовлення онлайн, також є ятка на «Бухта Food Station» (Поштова площа)

Формат: доставляння їжі

Бюджет: ₴₴

Графік роботи: замовлення приймають до 21:00, страви доставляють з 10:00 до 22:00

У Києві почав роботу новий сервіс доставляння їжі Cargo Kitchen. Особливість сервісу — доставка готових обідів зі стравами різних кухонь світу за 199 грн за 45 хв.

За кухню сервісу відповідає шеф-кухар Нікіта Некіш. Він створив меню обідів зі стравами італійської, американської, китайської, мексиканської кухні, вегетаріанського раціону. Незабаром з’явиться ісландський бокс, розроблений спільно з компанією Seadora.

Вага комплексного обіду — 700 грамів, вартість — 199 грн. Наприклад, до мексиканського обіду El Luchador входять кукурудзяний крем-суп з вершками та сиром фета, рис басматі, пікантне чілі кон-карне з яловичини, кукурудзяні чипси начос, сирний соус та сальса з овочів. Страви можна замовити разом або окремо.

До страв пропонують лимонади (35 грн) зі смаками, які розроблені для різних типів обідів — м’ятно-лимонний до мексиканського або полунично-базиліковий до американського.

Також сервіс пропоную сендвічі пастарамі. М’ясо для сендвічів готують з 11 видами спецій, 120 годин витримують у марині і 24 коптять. Є сендвіч з халапеньйо та сиром чедер (220 грн), сендвіч з пастарамі та ферментованою капустою (220 грн). На десерт можна замовити індійські кульки (60 грн) — кокосові, фінікові, асорті тощо.

Обід доставлять безкоштовно в окремих районах правого берега. В центр замовлення від 500 грн доставляють безкоштовно, а до 500 грн — за додаткові 50 грн, на лівий берег безкоштовно доставлять замовлення від 1000 грн, доставляння замовлень від 500 грн (мінімальна ціна для лівого берега) — за додаткові 100 грн.

Фото: Cargo Kitchen

Читайте також:

Доставка cooking box та напівфабрикатів від ресторанів Києва: сам собі шеф

Доставка здорового харчування в Києві: літній гід від PostEat

Доставка суші в Києві: демократичні та преміум-формати

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi