Новий заклад. Київ: Electron Corp. в Unit City відкрив двері для резидентів, містян і гостей інноваційного парку - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: Electron Corp. в Unit City відкрив двері для резидентів, містян і гостей інноваційного парку
17-05-2023 0 534


Де: вулиця Дорогожицька, 3

Формат: кафе

Години роботи: будні 9:00-17:00

15 травня мультиформатний проєкт Electron Corp., який об’єднує в собі кафе, доставку, корпоративний сервіс, власне виробництво, кейтеринг та take away, знову відкрив двері не лише для резидентів, але й для всіх містян і гостей інноваційного парку стартапів та корпорацій Unit City.

“Electron Corp. — це місце для народження нових ідей і офлайн зустрічей зі старими друзями. Наша сила в єдності, а життя відбувається here and now, тому Let’s Get Physical, Baby!”, — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В Electron Corp. пропонують “просту їжу сучасної людини”, адже рамен, авокадо-тост чи хумус вже стали кежуал стравами для киянина і частиною прекрасного буденного життя, за яке ми боремося разом вже понад рік. Сніданки в кафе подають цілий день, а каву варять на свіжообсмажених зернах від One Love Coffee. На обід пропонують світові хіти та comfort food з твістом від бренд-шефа Вови Ташаєва — курочку з пюре, кебаб з ягняти, борщ з телятиною.

У закладі можна замовити спельтовий чи гречаний хліб на заквасці або круасан, піту та самсу власного виробництва. За десерти знову відповідає шеф-кондитерка First Line Group Ольга Ридвановська. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Лаконічну винну карту з найліпшими позиціями мережі створив сомельє Дмитро Саприкін, а бренд-бармен Олександр Родіонов розподілив коктейлі за міцністю на категорії Junior, Middle і Senior.

Додамо, Electron Corp. – це заклад ресторанної компанії First Line Group (Улюблений Дядя, Життя Чудових Людей, Італійська редакція, 044Cafe).

Дещо з меню: 

  • Баба гануш — 145 грн
  • Авокадо тост — 265 грн
  • Рамен — 215 грн
  • Грецький салат — 195 грн
  • Рибні биточки — 275 грн 
  • Еспресо — 50 грн
  • Матча лате — 110 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi