Новий заклад. Київ: класична елегантність та «дикість інстинктів» в LEO Bar на Володимирській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: класична елегантність та «дикість інстинктів» в LEO Bar на Володимирській
05-03-2025 0 246


Де: вулиця Володимирська, 4

Години роботи: чт-нд 17:00-23:00

Контактний телефон: +380675055958

Instagram

В тестовому режимі вже зустрічає гостей оновлений LEO BAR на Володимирській. Відтепер LEO – це не просто бар, а як розповідають у закладі «клуб для сучасних «левів» – впевнених, статусних і харизматичних людей, які прагнуть яскравих емоцій та унікального досвіду.» Дизайн інтер’єру поєднує класичну елегантність із сучасною розкішшю: тепла палітра кольорів, дерев’яні панелі, дзеркальна стеля, дві тисячі ключів на стіні як символ загадковості. LEO зберіг культові елементи, такі як дубові панелі та янтарна барна стійка з натурального оніксу, поєднуючи їх із сучасними дизайнерськими рішеннями.

Концепція закладу поєднує «дикість інстинктів», де вечірки — це ритуали. Jungle Vibes занурює у світ містичних племінних масок і ритмів перкусії. Roar Night дозволяє відчути музику на новому рівні, коли діджей не просто міксує, а й співає наживо. Jungle Jazz об’єднує джазові імпровізації та дух експедицій, а Vinyl Tales – це ностальгія вінілу для тих, хто цінує стиль і глибоке звучання. Особливим моментом є символічний ритуал «Посвята у прайд» – момент, коли гість стає частиною спільноти LEO.

Меню LEO – це класичні рецепти з авторським підходом та сучасна азіатська гастрономія, створена Андрієм Романовським, шефом одеського REEF, та Томасом Кетлі, відомим сміливими експериментами. Барна карта під керівництвом Влада Романишина відкриває світ авторської міксології, де класика заграє новими відтінками.

Дещо з меню:

  • Гедзе з яловичиною — 435 грн
  • Татакі з яловичини — 549 грн
  • Рол з креветкою темпура — 497 грн
  • Гребінець з фунчозою — 535 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi