Новий заклад. Київ: маленький дайнер із шаурмою NUNU на Позняках - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: маленький дайнер із шаурмою NUNU на Позняках
04-08-2022 0 2115


Де: вул. Княжий Затон, 4 (ст. м. Позняки)

Бюджет: ₴.

Формат: стріт-фуд

Графік роботи: пн-нд 12:00-21:00

NUNU на Позняках — невеличкий ресторан швидкого обслуговування на лівому березі. Засновник — Юрій Нікітюк (співзасновник ресторану Once Upon A Time). «Головне – аромат й смак їжі. Саме тому тісто для шаурми готується власноруч, літні овочі і зелень привозять з городу мами співзасновника закладу або купують у фермерів», — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Основне в інтер’єрі – створення домашнього затишку. Є невеличкий літній майданчик, де вихідними днями будуть проводитись дегустації страви вихідного дня, однією з перших стане плов у казані.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню — два різновиди шаурми зі свининою чи з куркою, шість видів мезе, серед яких бабагануш з ротті, огірками понзу та овочевою сальсою, пряна мухамара на основі червоного печеного перцю і, звичайно же, хумус. Айран та комбуча власного виробництва.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • шаурма (зі свининою чи з куркою) –130 грн,
  • бабагануш з ротті, огірками понзу та овочевою сальсою –110 грн,
  • йогурт з горіховою тхіною й томатною сальсою – 110 грн,
  • пряна мухамара на основі червоного печеного перцю –110 грн.

Незабаром у меню: фільтр-кава та фільтр-кава зі згущиком від Івана Пеньора, бариста, обсмажчика й кавового експерта; випічка від Leilia Bakery з топовими ягідними данішами й круасанами; два варіанти сніданків у близькосхідному стилі.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi