Новий заклад. Київ: паєлья, гаспачо та сангрія у ресторані Boca a Boca Jamoneria - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: паєлья, гаспачо та сангрія у ресторані Boca a Boca Jamoneria
13-06-2022 0 2135


Назва: Boca a Boca Jamoneria

Де: вул. Немировича-Данченка 14/13

Графік: пн-нд 11:00-21:00

Формат: ресторан та винний магазин

Бюджет: ₴₴

Boca a Boca Jamoneria – сучасний формат закладу іспанської кухні, в якому поєднується ресторан та магазин під одним дахом. Гостям пропонують унікальні страви, розроблені валенсійським бренд-шефом Хорхе Де Анхель Молинером, який відкрив таємниці іспанської кухні та створив її в нашому ресторані.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кухня Boca a Boca відкрита, що дає можливість спостерігати за приготуванням страв. Особливість меню в авторській коктейльній карті, в якій кожен знайде напій на власний смак. Фірмові страви представлені найсмачнішими рецептами Іспанії, серед яких: традиційна паєлья, гаспачо, сангрія та крокетоси. Гостям пропонують посмакувати іспанським хамоном: jamon Serrano, jamon cebo, jamon pata negra de bellota.

Дещо з меню:

  • пататос бравас – 140 грн,
  • каталонський гаспачо – 130/155/165 грн,
  • телячі хвости з селеровим пюре – 250 грн,
  • підкопчений баклажан на йогуртовій подушці з грибами ерінгами – 260 грн,
  • баскський чізкейк з цитрусовим кремом – 150 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Нам важливо передати іспанську атмосферу, тому особливо трепетно працювали над концепцією закладу. Архітектурні рішення приймали із бюро Balbek Buro, які професійно та з любов’ю творили дизайн», — розповідають у закладі. Гостей вітає триметрова скульптура носа від Serge Payet – концентрація уваги на відмінному смаку. Інтер’єр наповнений картинами сюрреалістичного стилю – індивідуальне виконання української художниці Рити Майковою. Посуд в ресторані має незвичайну форму – власник розробив дизайн власноруч, тому кожна тарілка є унікальною і не схожою на іншу. Декоративні елементи привезені із вінтажних ринків Іспанії, де найбільше відчувається колорит країни.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Незабаром планують грандіозне відкриття винного магазину — асортимент буде представлений відомими та ексклюзивними винами із усіх куточків Іспанії. Смачним доповненням до напою будуть оливки, спеції, сири та солодощі. Гостей ресторану Boca a Boca запрошують на винні дегустації, творчі вечори та бранчі, наповнені іспанськими емоціями. В закладі є винний льох, який також використовується як укриття під час повітряної тривоги.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi