Новий заклад. Київ: сучасна індійська кухня у карі-барі Delhi Delhi на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: сучасна індійська кухня у карі-барі Delhi Delhi на Великій Васильківській
16-07-2020 0 4028


Назва: Delhi Delhi

Де: вул. Велика Васильківська, 34

Формат: карі-бар, ресторан сучасної індійської кухні

Години роботи: 11:00 — 23:00

Бюджет: ₴₴

У Києві розпочав роботу ресторан сучасної індійської кухні Delhi Delhi на вулиці Великій Васильківській. Заклад розташований у центрі міста. До станції метро «Площа Льва Толстого» дві хвилини пішки, до Хрещатика пішки менш як 15 хвилин. Поряд парк ім. Т. Шевченка та Київський театр оперети.

«Delhi Delhi — перший у Києві «карі-бар». Так, ми не позиціюємо себе як автентичний ресторан індійської кухні. В Індії люблять казати «скільки людей, стільки й карі». І це правда! Варіацій на тему карі у світі не злічити, у кожному домі, на кожній кухні є власне прочитання страви. Тому й казати, що карі приготований «не так» — некоректно. Він просто інший. Скільки людей, стільки й карі!», — розповіли PostEat у закладі.

Засновники карі-бару кажуть, що у Delhi Delhi розкриватимуть індійську кухню у сучасному мегаполісі. Кухню закладу налагоджували три шефи індійського походження, всі з різних регіонів країни. Кожен впроваджував свої спеціалітети та відповідав за конкретний напрямок. Зараз на кухні працюють два шеф-кухарі — індус Ашиш Синг Чоударии та українець Терещенко Віталій.

Посуд для закладу замовляли з Індії, але у зв’язку з карантином чекати довелося у рази довше.

Знайомство зі кухнею Delphi Delphi радять починати зі страви шахі панір (шматочки ніжного сиру в соусі карі на основі кеш’ю) та індонезійського рандангу (соковита курка з ананасом у соусі ред масала).

Також радять замовити страви, приготовані в індійській глиняній печі тандурі — кебаб з ягняти в індійських спеціях і курча в маринаді з кінзи та м’яти. А до них — наан з кокосом. З десертів у перших гостей користується популярністю морквяна халва з маракуєвим желе. До страв пропонують вина та коктейлі.

Фото: Instagram Delhi Delhi

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi