Новий заклад. Київ: бістро та take away tisto на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: бістро та take away tisto на Подолі
27-02-2023 0 1785


Де: вулиця Ярославська, 15/23

Формат:  бістро+take away

Години роботи: пн-пт 08:00–21:00, сб-нд 09:00–21:00

Новий формат бістро та take away tisto розпочав роботу 25 лютого у тестовому на Подолі. Власниці tisto – дві молоді підприємиці з Києва Оля та Юля – обидві маркетологині за освітою. У планах дівчат – мережа закладів бістро+тейкевей. За інтер’єр відповідає дизайн-студія I’m design (Shalom, Спельта у Києві, Shepit, Біла Стріла, Black Sheep, Moshe у Дніпрі). В закладі є інстаграмні деталі, як-от неонові літери «Бунь Щасливий», «Ми всі з одного тіста» та пончикові стільчики. На книжковій поличці збирають книжки про видатних жінок і для жінок, путівники.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гордість tisto — бунь, фірмовий новоспечений український пиріжок. Як зазначають у закладі, «відповідь французьким круасанам та американським сінабонам». Має таку назву, не тому що англійською пиріжок зветься bun, а тому що багатьох з нас так ніжно називають рідні. Випічку в солодкому та солоному форматі готують щодня. Кожен бунь має своє ім’я: Владик-Шоколадик, Іринка-Апельсинка, Веган Степан та інші. З розробкою основного меню у tisto допомагав Євген Мензелевський — тут ви знайдете сучасну класику або традиційні страви з неочікуваним поворотом. Тож окрім випічки, в меню є сніданки солодкі та солоні, салати, сендвічі та супи і чотири основні страви. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За баром у tisto головний Олександр Малишев. Гостям пропонують найпопулярніші безалкогольні та алкогольні напої, як власного виробництва, так і цікавих українських та європейських виробників. Кава від Fresh Black, матча Аоараш та органічні чаї. Крафтові лимонади та комбуча, пиво та сидри, класичні і натуральні вина, міцний алкоголь та класичні й авторські коктейлі. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в закладі «Гастроном Ом-ном» з асортиментом від українських крафтярів: гранола, шоколад, ф’ючіпси, джеми та корисні смаколики дітям. У tisto раді домашнім улюбленцям, для них заготовлені миски та смаколики. На честь відкриття пригощають безкоштовною кавою своїх перших гостей. Надалі — кожен шостий кавовий напій гість отримує за рахунок закладу. Заклад оснащений генератором та стабільним вайфаєм.

Дещо з меню:

  • Вишні-дивовижні — 197 грн,
  • Буні Іринка Апельсинка — 117 грн,
  • Сендвіч з індичкою пастрамі — 279 грн,
  • Бульйон Подніпровський – 117 грн,
  • Ланч Київський — 269 грн
  • Салат «Назар, то Цезар по-нашому» — 269 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про відкриття нових закладів:

Новий заклад. Київ: ресторан сучасної італійської кухні Casa Lora на Оболоні

Новий заклад. Київ: бар Behind The Door біля «Золотих воріт»

Новий заклад. Київ: Philadelphia Roll&Bowl від Дмитра Борисова в ТРЦ Respublika Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi