пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Чебурек & More
Де: вул. Спаська, 1/2
Формат: ресторан південної кухні
Години роботи: з 11:00 до 23:00
Бюджет: ₴
На Подолі відкрився ресторан «Чебурек & More», де можна скуштувати страви південної кухні та рибу чорноморського вилову. Новий заклад розташовано біля станції метро «Контрактова площа» на місці ресторану «Жовток». «Чебурек & More» власники називають «рестораном твого літа», кажучи, що відтепер літо в Києві буде доступним усім охочим у будь-яку пору року.
«Ми любимо літо, але не любимо той факт, що воно триває лише три місяці на рік, — кажуть засновники закладу. — Тому вирішили зберегти його в затишному місці на Подолі. Віднині літо в Києві триває цілий рік! А разом із ним море, хрустка смажена рибка, соковиті чебуреки та прохолодне ігристе — загалом, усе, що ми так любимо їсти на морі».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Над кухнею працював зірковий шеф Юрій Ковриженко у тандемі з Іллею Ульяновим, який раніше працював у ресторані Whiskey Corner. У меню можна знайти чебуреки та янтики з різними начинками: з бараниною, з яловичиною, з 4 сирами, з грибами, з сиром і грибами та з сиром і шпинатом.
Крім того, тут можна скуштувати «чорноморський фіш-енд-чіпс» (цілу смажену камбалу, яку тут подають зі смаженою картоплею і соусом тартар), котлети з щуки з пюре із зеленого горошку, пироги (з рибою, цибулею або яловичиною), смажені бички та копчені мідії, а також трубочки зі згущеним молоком і горішками, шоколадну ковбаску і чак-чак — смажені у фритюрі шматочки тіста з медовим сиропом.
Дещо з меню:
Фото: «Чебурек & More»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi