Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні Dediko на Солом’янці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні Dediko на Солом’янці
27-07-2020 0 2573


Назва: Dediko

Де: пр-т Лобановського, 6А

Формат: ресторан грузинської кухні

Бюджет: ₴₴

Ресторан грузинської кухні Dediko розпочав роботу на Солом’янці, заклад знаходиться на проспекті Лобановського. Раніше на цій локації працював ресторан балканської кухні Balkan’Sky. Співзасновником ресторану Dediko є Олег Гавриленко (Хiнкальня Gogi, Contrabando).

В ресторані пропонують грузинську класику: пхалі, овочеві салати, харчо, хінкалі, шашлики, хачапурі та основні м’ясні страви. На закуску можна замовити ніжну пасту з горіхів та спецій баже (89 грн), асорті пхалі зі шпинату, моркви та буряка (79 грн). В закладі подають три перші страви: гострий суп з фрикадельками з баранини бозбаш (72 грн), білий суп з м’ясом курки чіхіртма (72 грн) та гострий суп з телятиною та томатами харчо (76 грн). Улюблений багатьма хачапурі по-аджарськи в Dediko готують у трьох варіаціях: класичний (145 грн), з базиліком (155 грн) та з блакитним сиром (159 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Серед основних страв ви знайдете лобіо (99 грн), смажену картоплю зі свининою оджахурі (149 грн), тушковану телятину з помідорами чашушулі (159 грн). Шашлик в Dediko готують з курячого філе (128 грн), зі свинячого ошийка (146 грн) та з телятини (156 грн). Для компанії можна замовити шашличний сет з усіх виді шашлику з люля-кебабом з курки, картоплею, лавашем з сулугуні та соусами (575 грн).

До страв пропонують домашні лимонади (тархун/дюшес/барбарис/імбирний – 37 грн), домашні чаї та молочні коктейлі. В барній карті представлені грузинські вина, домашнє вино, кілька видів чачі та коньяку.

Фото: Dediko

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: easy bar Rabbit Habit на Шота Руставелі

Новий заклад. Київ: плов і страви на мангалі в «Сочный Восточный» на Великій Васильківській

Новий заклад. Київ: бар з ігристими винами ZIRKA Sparkling Wines Bar на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi