Новий заклад. Київ: «віконце» зі стрітфудом «Варцаб» на Львівській площі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «віконце» зі стрітфудом «Варцаб» на Львівській площі
14-10-2022 0 3265


Де: Львівська площа, 14 

Формат: стрітфуд

Бюджет: ₴

Години роботи: 10:00-20:00 щодня

«Варцаб» – новий заклад від Слави Балбека, Сашка Боровського та харків’ян Олени Хромової та Олега Хромова (Protagonist Bar). «Варцаб» – діалектна назва вікна та підвіконня. Нове місце – це справжнє «віконце» зі стрітфудом та напоями. Перед ним стоїть пару бочок замість столиків, а страви видають в зручному пакуванні так, аби їх можна було їсти на ходу або на імпровізованому пікніку в сквері поруч. Також в закладі знайомлять з українською поезією — біля віконця розмістили коробку, де щотижня з’являтиметься новий вірш.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Варцаб» відрізняється від інших проєктів Слави Балбека «Дублера» та «Дилетанта» — тут увага повністю зосереджена на якісному продукті. Меню закладу – справа рук шеф-кухаря Олега Зуєва (Protagonist Bar, кафе ШУК). Між собою власники жартують, що у «Варцаб» можна скуштувати «стріт-фуд здорової людини».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню: 

  • Ранкові страви з додаванням яйця (подають з 10:00 до 13:00) – 150 грн
  • Лепіш: формат легкого перекусу (з фалафелем чи з куркою) – 100 грн
  • Лаваш: повноцінна основна страва в домашньому лаваші (з фалафелем чи з куркою) – 150 грн
  • Тарілка: зручна препарована страва (хумус з фалафелем, смажені картопля та батат) – 150 грн
  • Напої: фільтр кава (60 грн), комбуча (75 грн), айран (40 грн), кисіль (40 грн) та кола (40 грн).

До кожної страви окремо можна додати: курку, хумус, кульку фалафелю, зелену аджику, буряковий чатні, лаваш або лепіш. 

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi