Новий заклад. Київ: винний бар та бістро Pure & Naive на Івана Франка - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: винний бар та бістро Pure & Naive на Івана Франка
30-07-2020 0 1730


Назва: Pure & Naive

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Формат: винний бар та бістро

Години роботи: 13:00 — 23:00

Бюджет: ₴₴

Винний бар та бістро Pure & Naive відкрилось в липні на вулиці Івана Франка недалеко від Золотих воріт. Заклад розпочав роботу на локації необістро «Асамблея», яке під час карантину трансформувалось з ресторану в сім’ю фуд-проектів Assembly restaurants. «В інтер’єрі у порівнянні з «Асамблеєю» ми змістили фокус на бар та повністю змінили освітлення», — коментує співзасновник Павло Гук.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от assembly restaurants (@assembly.restaurants)

«На карантині в нас було багато часу подумати про те, якою ми хочемо бачити свою справу. Що нам найбільше подобається і куди ми хочемо рухатись далі. Ми завжди намагались робити нашу справу добре, з бережним підходом до продукту та відданістю. Асамблея поєднувала багато напрямків: сніданки, обіди, вечері з вином і коктейлями. Кожен з них був по-своєму чудовим, проте ми усвідомили, що намагались зробити надто багато за надто мало часу, і в місці затісному для усіх бажань.

Ми закохані у вино. А коли чимось справді цікавишся, цим легко ділитись з іншими. Думка про вино не покидала нас 2 місяці: ми жили, ходили, засинали і прокидались з нею. Та в результаті створили новий проект — невимушений, простий та злегка наївний. Як безліч таких в Парижі, лише в центрі Києва. Зі зрозумілим та простим вином, без загравання з високим і без нудної академічності. Винний бар для людей, які люблять вино, а не розбираються в ньому. З їжею, для якої непотрібно особливої дати та яка смакує завжди однаково класно. Та дуже доступним, щоб задоволення було не по вихідним, а також в четвер і вівторок, а може й у понеділок в обід», — розповідають засновники проєкту.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У винні карті Pure & Naive позиції від 105 гривень за келих і 450 гривень за пляшку. Обрати можна з чотирьох розділів: Pure («Грецьке біле» – 115/495 грн), Naïve («Полуниця в сметані» –155/695 грн), New Experience («Квіткова полиця» – 175/785 грн), Bubbles («Просеко з Венетто» – 165/745 грн). В меню закуски до вина, стартери та салати, кілька основних страв та десерт.

Дещо з меню:

  • сардина нашого посолу – 65 грн,
  • горілий томат з багетом – 97 грн,
  • рибний паштет з багетом – 115 грн,
  • зелений салат з халумі – 165 грн,
  • запечений батат з лимонним йогуртом – 169 грн.

Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive створили невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану. «Чесна ціна і чесна фіксована сума, якщо ви хочете випити його у нас. Забігти за вином після роботи, чи коли запізнюєтесь на вечірку до друзів, або може перед побаченням, щоб пити його удвох на Пейзажці. В любому випадку ми завжди вас виручимо», — підкреслюють у повідомлені закладу.

Assembly restaurants планує розширюватись та поповнюватись проєктами — зараз працюють над створенням маленького ресторану-театру для вечерь-вистав на окремій локації, яке хочуть відкрити на початку 2021 року. Крім цього, мелт-сендвіч бар Melt Me, який працював на доставку під час карантину, буде відкритий на окремій локації в кінці цього року.

Фото: Pure & Naive

Читайте також:

Новий заклад. Київ: атмосфера зламу XIX-XX віків та класичні коктейлі у Верхньому барі «Склад» на Бессарабці

Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні Dediko на Солом’янці

Новий заклад. Київ: авторська піца в Pizza Factory на Подолі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi